Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Trafikarbete Standards

I USA, är trafikarbetet normer som fastställts av Naturvårdsverket, vars auktoritet att betygsätta fordon sträcker sig till dem med en totalvikt på upp till 8,500 pounds. Innan en ny bil kan säljas måste det värderats av EPA, med den information som publiceras framträdande plats på fordonet. Historia

EPA har satt standarden bränsle körsträcka sedan 1974 på personbilar, med vissa undantag. Motorcyklar, vissa sport utility fordon och passagerarfordon som väger mer än 8.500 pounds - som Ford Super Duty - är inte testade. Under 2011 kommer lagen undanta passagerarfartyg fordon såsom lastbilar och stadsjeepar med en vikt rating av 10.000 pounds eller mer.
Normer

EPA publicerar uppgifter på sin webbplats för fordon med märke, modell, submodel och årsmodell, om tillämpligt. Denna data ger tre siffror: city mpg, landsväg mpg och kombinerad mpg, till den senare allmänt fundera körning. Dessa siffror är uppskattningar, dina resultat kan variera. Denna information kan hittas genom att besöka www.fueleconomy.gov /feg /findacar.htm.
Elbilar

EPA normer har fastställts att kvantifiera likvärdiga bränsleförbrukningen för 2011 fordon som drivs av en elektrisk motor delvis eller i sin helhet. Nissan LEAF, som körs enbart på el, och Chevrolet Volt, som använder el och en back-up gasmotor, var de två första fordonen som ska testas.

För Volt, publicerade EPA tre nummer att reflektera el-bara användning, gas-bara körning och en kombination av el och gas körning, dessutom sätter EPA fordonet sortiment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149071.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.