Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en 1972 Buick Centurion Med en 455 motor och en 400 Turbo Växellåda

Den 1972 Buick Centurion är en kapabel dragfordon på grund av dess kraftfulla 455-kubiktum motor, 400 turbo transmission och stegram. Den specifika dragkapacitet på din modell kommer att noteras i instruktionsboken. Vistas i denna riktlinje är viktig för en säker väg resa eftersom de bromsande och köregenskaper kan äventyras på annat sätt. Bogsering lagar varierar från land till land så hänvisa till din lokala Department of Motor Vehicle: s hemsida för mer information. Saker du behöver
Hitch stift
Visa fler instruktioner
1

fastställa vikten på släpvagnen. Detta antal ligger på släpets typskylt enligt brutto släpvagnsvikt (GTW). Om släpet har last, lägger vikten på släpvagnen till last massa. Fordonets dragkapacitet måste vara mer än den totala massan av vagnen och lasten för en säker resa. Upp till släpet
2

Tillbaka till Centurion och sänka släpets koppling på skumt. Fäst Centurion till släpvagnen genom att sänka spärren och låsa den med ett skumt stift. Storleken på kopplaren och dragkrok måste vara lika. Dessa siffror är stämplat i toppen av båda posterna.
3

fästa släpets högra kedjan till Hitch vänstra sida och vänster kedjan till höger. Korsa kedjorna under kopplingen kommer att fånga släpets tungan i det fall det står frigöras från fordonet.
4

Fäst trailerns elektriska kontakten till bilens elektriska mottagare genom att trycka de två tillsammans. Om de två kontakterna inte matchar, kan du köpa en adapter på en lokal trailer butik för att överbrygga klyftan.
5

Test släpets lampor genom att cykla genom broms, signal-och markör ljuststyrningar på fordon och verifiera släpet reagerar lämpligt.
6

dubbelkolla anslutningarna på trailern och skumt.
7

Drive långsammare än normalt för att kompensera för den minskade bromsning och hantering förmågor för din Buick. När du byter körfält, kom ihåg att din bil är mycket längre än normalt och du kommer att kräva ytterligare utrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149337.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.