Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man parkera säkert i ditt garage

Även om det inte är så farlig som den ofta fruktade handling av fickparkering, vinkelrät parkering --- den typ du ska göra i ett garage --- presenterar sin egen uppsättning av säkerhetsskäl. Oavsett om du är parkering i en personlig garage eller en delad förening såsom ett lägenhetskomplex, alltid hålla säkerheten för dig själv, andra, din bil och dina tillhörigheter i schack. Saker du behöver
tennisboll
String Review, en assistent
Ladder
Häftpistol
spik Lång
Sax
rulle tejp
Show Mer Instruktioner
1

Sakta ner när du närmar garaget och aktivera blinkers att ange i vilken riktning du vänder.
2

Vrid ratten kraftigt mot garage eller parkeringsplats inom garaget, när din axel sammanfaller med början av garageport eller den första målade raden i din parkeringsplats.
3

öppna garageporten med ett garage dörröppnare eller sätta bilen i parken och öppna luckan manuellt, om tillämpligt.
4

gå långsamt in i garaget eller utrymme. Lämna minst 1 fot utrymme på vardera sidan av garaget väggarna. Eftersom huven närmar sig centrum av garaget, räta bilens däck. Håll dem rakt tills bilen helt har gått in i garaget eller i garaget s parkeringsplats. Använd backspegeln för att se bilens bakre stötfångaren är helt inne i garaget eller utrymme.
5

Roll up fönstren, sätta fordonet i "Park" och slå av tändningen. Öppna försiktigt förarsidans dörr, särskilt om du har ett trångt garage eller en granne parkerad bredvid dig.
6

Dölj värdesaker som är synliga i bilens interiör, speciellt om du är parkering i en lägenhet garage. Dölja objekt såsom MP3-spelare, väskor och GPS-enheter. Det är bäst att ta din handväska eller plånbok inne med dig. Avsluta fordonet, se till att du har dina nycklar i handen och låser dörren bakom dig. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147879.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.