Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder trial Däck

Trials däck är utformade för off entusiaster road motorcykel. Det finns en mängd olika försök däck på marknaden såsom Michelin X-11, Dunlop D803, det Mitas ET-01, och KTM 300. Recensioner av däcken är allmänt tillgängliga online. Om du är intresserad av att köpa rättegång däck, tar dig tid att läsa recensioner ger värdefull information och insikt i att hitta de däck som bäst passar din körstil. Instruktioner
1

Anpassa din körstil. Trial däck fungerar annorlunda än road däck. De har en mjukare slitbanemönster, och förening som är utformad för att överensstämma med terrängen snarare än grepp terrängen som vanliga motorcykeldäck. Följaktligen kan däcken känna squishy och flexibel vid första.
2

Undvik att använda däcken på motorvägar och hårda trottoaren. De har inte bra grepp på hårt trottoaren och de är inte avsedda för höga hastigheter.
3

Håll däcktrycket vid 8 psi för maximal effektivitet. Sänk trycket till 7 psi för extremt förhållanden.
4

Använd prövningar däck för turridning. Eftersom rättegångar däck är utformade för att överensstämma med terrängen de är idealiska för trail cyklar. De förskjuter inte smuts och de griper hård lera, stenar och trädrötter och mjuk mark mycket väl. Några av de recensioner av prövningar däck beskriva dem som fastnar som kardborreband till stenar. Däcken får också utmärkta recensioner för körning i sand eller i snöiga förhållanden.
5

Börja långsamt slimey leriga förhållanden. Trials däck fungerar bra i djup lera men det är nödvändigt att börja långsamt, vridmoment tillsammans med en hög växel och gradvis öka på gasen för att undvika att snurra.
6

upprätthålla en jämn fart och en bra linje vid acceleration uppförsbacke. Däcken fungerar bra för uppförsbacke ridning i både torra och våta förhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149261.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.