Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man registrerar ett rätt bil Hand Drive i Sverige

Känd för sin effektiva kulturella ethos, Sverige föga förvånande gör registrerar en bil en relativt enkel process. I själva verket kan de flesta av de viktiga papper fyllas med några enkla klick på nätet. Medan svenskarna kör på höger sida av vägen och vänsterstyrda bilar kör är typiskt, det finns inget straff för att registrera en högerstyrd bil i Sverige. Registreringen är densamma för både höger-och vänsterstyrda fordon. Saker du behöver
Handlingar rörande köpet av fordonet, inklusive kontaktinformation för både säljare och köpare tillsammans med tidpunkten för försäljningen och chassinumret. Köpeskillingen kan utelämnas.
Ansökningsblankett eller, om du använder e-applicaiton, en undertecknad kopia av bekräftelsen formuläret.
Visa fler instruktioner
1

Registrera din bil med det svenska Vägverket, Vägverket, efter flytten till Sverige. För att göra detta, fylla i en ansökan om ursprungskontroll. Detta kan göras på: https://www21.vv.se/BfsUkWebansokanextern/Startpage.aspx
2

tillhandahålla grundläggande begärt information om ditt fordon.. Denna information kommer att innehålla identifiering eller chassinummer, den typ av fordon, den manufacutuer, årsmodell, aktuell körsträcka på fordonet, det sista land där fordonet var registrerat, det tidigare registreringsnumret för fordonet i ditt förra land och bilens färg.
3

Betala in ansökningsavgiften på 500 kronor.
4

Invänta instruktioner från Vägverket. När din ansökan har tagits emot och behandlats, kommer Vägverket att berätta att ställa in ett möte med Bilprovningen, Svensk Bilprovning. Inspektionen kommer att kosta runt 1500 kronor. Om ditt fordon passerar inspektion, kommer det att registreras svenska vägtrafikregistret och tilldelas en ny registreringsskylt och nummer. Du kommer att få dina nya plattor och nödvändiga handlingar med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148150.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.