Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Black Panel Effekt

Den svarta panelen effekten är ett designelement som gör hela instrumentbrädan i en bil eller annat fordon visas svart tills tändningen slås på och motorn igång. Denna funktion har både estetiska och funktionella kvaliteter och ger kupén en snygg och elegant utseende och känsla. Under det första decenniet av det 21-talet, har den svarta panelen effekt redan genomförts i flera olika märken och modeller av bilar och är tillgänglig som en add-on alternativ i många andra. Funktionalitet

svarta panel effekt tillåter endast de möjliga alternativ som finns vid varje given tidpunkt ska lysa på instrumentpanelen. Detta innebär en lägre total antal lampor och distraktioner för föraren och en enklare meny att välja från när vi fattar beslut. Istället för att ha separata knappar för varje funktion på instrumentbrädan, kan en knapp användas för flera funktioner, vilket kraftigt minskar de totala utrymmesbehovet för instrumentbrädan.
Style

I linje med modern minimalistisk stil som innehåller tonade fönster och grundläggande men högkvalitativa klädsel och funktioner, erbjuder den svarta panelen effekten bilägare en av de mest strömlinjeformade stilar tillgängliga. Eftersom funktionaliteten hos den svarta panelen designen tillåter utrymmet att instrumentbrädan faktiskt måste minskas, ser insidan av bilen både enklare och mer sofistikerade än de interiörer från de flesta andra fordon, ungefär som den stil av en stealth jaktplan. Addera ditt Integritet

Den svarta panelen effekt har även bilägare en hög nivå av integritet och säkerhet. Instrument som radioapparater och cd-spelare är dolda och blandas i instrumentbrädan, vilket innebär att de är svåra att hitta av någon kikar in genom fönstret. Likaså enheter som radarvarnare är osynliga för ögat när den inte aktiveras, eftersom de blir släckt och smälter sömlöst i instrumentbrädan.
Anpassning

annat intressant inslag i svart paneleffekten tekniken är den lätthet med vilken den kan anpassas för att inkludera specifika egenskaper som en viss ägare vill. Instrumentpanelen kan också visa landsspecifika funktioner som är lätt att programmera med hjälp av dator, eftersom inga faktiska fysiska förändringar behöver göras på instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149534.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.