Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur gör jag bogsera med en FX35?

Ibland kan det vara svårt att passa alla dina saker inuti din Infinity FX35. En lång rad av skidor, flertal cyklar eller campingutrustning kan göra för en trånga åktur. Ett sätt att frigöra din stuga utrymme är att dra en last trailer. Den 2011 Infinity FX35 är rankade att bogsera £ 3500. Ansluta släpet ordentligt och kontrollera släpets lampor är smarta åtgärder för säker bogsering. Saker du behöver
Badrumsvåg
Visa fler instruktioner
1

väga dina last på en badrumsvåg. Lägg detta antal till släpets bruttovikt släpvagnsvikt (GTW). Du hittar denna information på en typskylt fästs i ramen.
2

Bekräfta att trailern plus last vikt är inom bogsering kapacitet din FX35.
3

Backa fordonet till släpets koppling. Sänk kopplingen på skumt s boll och låses på plats med spärren. Spärren kan ytterligare säkras med en sprint eller hänglås.
4

Anslut släpets kedjorna till bilens dragkrok i ett korsande mönster under kopplingen. Detta kommer att fånga släpets tungan i den osannolika händelse att de lossnar.
5

Anslut vagnens manliga eluttaget till bilens kvinnliga mottagare. Testa att släpets lampor fungerar som krävs enligt lag.
6

Kör långsammare med släp bakom dig eftersom din kurvtagning och bromsförmåga har minskat på grund av den extra vikten.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149240.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.