Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Vad är en osäker Lane Change

Osäkert filbyte är erkänd som en aggressiv körning manöver i 14 stater,? På andra, det är en allvarlig rörligt kränkning. Således osäkra filbyten är inte bara osäkra, men de är också mot lagen. Funktion

Osäkra filbyten görs när en bil flyttas från ett körfält till ett annat utan att signalera eller kontroll för att se om det finns ett öppet utrymme i det andra körfältet.
Funktioner

En osäker och olagligt filbyte inkluderar byta körfält utan en initial signal eller sätta på signalen i mitten av filbyte. Det förändras också i ett körfält som rör sig mycket snabbare än du är, vilket gör att bilarna redan i körfältet häftig inbromsning. Göra filbyte alltför kraftigt eller snabbt eller köra mellan körfält för en lång tid är också osäkert.
Konsekvenser

Osäkra filbyten resultat i sidan bak och frontalkrock olyckor med bilen filbyte och bilarna redan i körfältet. Rollovers, vattenplaning och annan förlust av kontrollfrågor också hända på grund av osäkra körfält förändringar. Dessutom kan föraren få en biljett, böter eller till och med fängelse om det inträffar en olycka.
Förebyggande /Lösning

Korrekt signalering, uppmärksamhet till de andra bilarna på vägen och användningen av bakre och sidospeglar kan förhindra en osäker filbyte. Också uppmärksamma vägbanemarkering eftersom vissa osäkra filbyten görs inom områden där sådana förändringar är olagligt. Addera Mer Osäkra filbyten

Andra osäkra körfält förändringar är görs i korsningar eller skolzoner där fotgängare är närvarande. Detta ökar risken för inte bara en olycka, men också skador på människor som går genom korsningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148233.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.