Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du ändrar ditt namn på ditt körkort i Florida

Get gifta, skilda eller har en annan juridisk anledning att ändra ditt namn på ditt körkort? Kontrollera innan du går till institutionen för motorfordon som du har alla nödvändiga pappersarbetet. Annars kommer du att bli ombedd att lämna och återvända när du har all rätt paperwork.Below är några av de krav i Florida för att ändra ditt namn på ditt körkort. Instruktioner
1 p Om du skilde, måste du sätta in din ursprungliga äktenskapsskillnad med ditt namnbyte listas i pappersarbete.
2 p Om du gifte, ta in en kopia av ditt vigselbevis med ditt gamla namn och din makes namn som du planerar att ta. Addera 3 p Om du behöver ändra ditt namn för någon annan juridisk anledning, måste du ta i domstolshandlingar, som undertecknats av en domare, som anger varför du ändrar ditt namn och vad du ändra ditt namn till.
4

För att göra det lättare för dig på DMV, föreslår jag att du får ditt namn förändrats på kortet social trygghet först och sedan ta in underlag som styrker ändringen. De frågade mig om jag hade gjort det, vilket jag gjorde och ville se det pappersarbete som anger att jag gjorde och vad mitt namn ändras till.
5

för att boka tid eller visa en lista över DMV platser i Florida, logga in på länken jag har nedan i resursen listan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147989.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.