Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man sparar pengar på en Road Trip

Att ta en road trip kan vara helt äventyr. Det kan också bli mycket dyrt i en hast. Här är hur man sparar pengar på en road trip. Instruktioner
1

Gå inte på en väg resa ensam. Om du tar med ett par vänner tillsammans med dig, kommer du att spara pengar på gas, mat och logi.
2

Gör en grov plan för din bilsemester innan du börjar. Du behöver inte nödvändigtvis hålla sig till en steg-för-steg-plan, men har en ungefärlig uppfattning om vart du ska kommer att hjälpa dig att begränsa vissa kostnader.
3

gång du har en idé om vart du vill åka på din resa, få massor av vägkartor. Du kommer att spara pengar på gas om du inte ska köra omkring planlöst.
4

Gör plats för en svalare i bilen. Om du kan packa mat i ett svalare under din resa, kommer du inte att äta ut som restauranger som mycket, vilket sparar både pengar och tid.
5

Se till att dina däck är fulla innan din ledighet. Med däck som är helt fyllda kommer att spara pengar på gas.
6

reda på var de avgiftsbelagda vägarna ligger längs din önskade rutt innan du lämnar. Försök att undvika dessa vägar om det alls är möjligt.
7 gas

Köp från lastbil slutar eller bensinstationer när det är möjligt. För det mesta kommer dessa platser har den billigaste gasen. Även om det bara är en skillnad på några cent, att göra detta kan du spara en avsevärd summa pengar under din resa.
8

Försök att hitta hotell som verkar ha en tom parkeringsplats. Om du kan hitta en, kommer räntan att vara mycket lägre än på ett hotell som är nästan full. Hotellet med den tomma parkeringsplatsen kommer att vara mer desperata för kunder och därmed kommer att wiling att förhandla fram en lägre skattesats för natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147880.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.