Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Körprov Tekniker

Alla nya förare måste klara ett körprov innan de fick sin licens för första gången. I vissa fall kan förarna också krävas för att ta körkort om de flyttar till en ny stat eller land. eller samtidigt förnya sin licens. Det finns inga tekniker eller tricks som 100 procent garantera dig att klara ditt körkort, men det finns saker du kan göra för att passera ditt test mer troligt. Håll i hjulet

körprovet instruktörer vill ha nya drivrutiner för att bevisa att de har kontroll över fordonet vid alla tidpunkter. Därför bör körkort kandidater hålla ratten i rätt läge (med händerna i 9 och klockan 3 lägen) och undvika att släppa ratten inte är absolut nödvändigt. Detta inkluderar att låta bilens ratt att räta bilen för dig efter en sväng, så många förare är benägna att göra. Du bör manuellt räta bilen ut för att inte riskera att förlora kontrollen om du träffar ett gupp i vägen eller måste slå dina bromsar oväntat.
Köra rakt

Swerving och vävning mellan raderna av vägen tas normalt som ett tecken på att en förare inte är redo att köra på hårt trafikerade vägar, och kan orsaka en förare misslyckas förarens test. Ett bra sätt att hålla en rak linje av resor under körning är att uppmärksamma vägbanan framför dig, snarare än raderna direkt framför bilen.
Uppmärksamma

uppmärksam på vad som händer runt omkring dig när du gör testet. Håll utkik efter potentiella faror runt omkring dig, även en bra bit framåt på vägarna. Detta ger dig gott om tid för att kompensera för vägförhållanden eller hinder, t.ex. filbyte och sammanslagningar. Ju mer tid du har att planera och förbereda, desto mindre sannolikt är det att du gör ett misstag när det är dags.
Förbered för Test

Practice är en viktig element passerar din förarens test. Du bör vara bekväm med alla färdigheter som krävs av körprov, samt all information som du behöver veta för att klara det skriftliga provet. Hoppa inte studera och förbereda för testet. Om du vet det område där du kommer att ta testet, praktiken, så att du är bekant med några faror eller särskilda omständigheter som påverkar den. Justera bilens stol och speglar för att gynna dig innan provtagning. Du ska inte behöva kämpa med speglar eller blinda fläckar i vissa vinklar. Att vara väl förberedd också hjälper dig att hålla lugn för testet. Nervösa förare är mer benägna att göra misstag som lugna förare inte, så ta ett djupt andetag och bild själv klara testet med glans som helst du känner dig nervös.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149293.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.