Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man uppgraderar en E39 Bluetooth

BMW är en tysk tillverkare som gör en mängd olika bilar med funktioner som fyrhjulsdrift , surroundljud , låsningsfria bromsar och navigationssystem . Den E39 Bluetooth navigationssystem kommunicerar med din mobiltelefon och hjälper dig att få till en viss destination . Du måste uppgradera ditt navigationssystem för att få de senaste kartorna . Även om de flesta webbplatser och andra företag hävdar att de har uppgraderar verktyg för ditt navigationssystem , är det bäst att kontakta din BMW -återförsäljare . Saker du behöver
BMW B39 DVD
Visa fler instruktioner
1

avgöra om din BMW kräver en CD eller DVD för att uppgradera Bluetooth -systemet . BMW skapade B39 Bluetooth GPS -systemet mellan 1997 och 2003 . Modeller före 2002 kräver en CD , modeller efter 2002 använder en DVD
2

Kontakta närmaste BMW-återförsäljare och fråga efter den senaste CD eller DVD för din B39 -system . . Det kan ta mellan 7 och 10 arbetsdagar för CD eller DVD för att komma fram med posten .
3

Tryck på " open " -knappen på din BMW : s B39 underhållning enhet som rymmer din B39 Bluetooth navigering systemet. När den öppnas , kommer den mata ut aktuell navigation CD eller DVD . Ta den från skivenheten .
4

in den nya CD-eller DVD och tryck på " close " -knappen . Den B39 Navigationssystemet kommer att uppgradera till den aktuella skivan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148975.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.