Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur anmäler jag en bil i Pennsylvania Utan titel ?

En titel är skyldig att registrera din bil i Pennsylvania . Om du har tappat bort din titel eller köpt en bil utan att få sin titel , det finns åtgärder du kan vidta för att förbereda bilen för registrering . Betydelse

En titel är ett dokument som ger bevis på innehav av ett fordon . När du köper en bil , antingen från en privat fest eller en återförsäljare , ska säljaren ge dig en titel . Om han inte gör det , eller om du har förlorat din titel , kan du begära en kopia . Helst ska du få din titel innan du måste registrera din bil , men om inte , kan du betala anmälningsavgiften och sedan vänta på din dubblett titel för att slutföra din registrering .
Process
< br >

för att ansöka om en dubblett titel , fullständiga form MV - 38 O , Ansökan om dubbletten avdelning med Owner . Du måste ha formen attesterad. Avgiften för att tillämpa , som i september 2010 , är $ 22,50 . Maila din ansökan till PA Department of Transportation med adress på blanketten .
Tidsplan

Låt fyra till sex veckor för att få ditt exemplar titel . När du får det , ta det och alla andra nödvändiga papper till en Department of Transportation Driver and Vehicle servicecenter . Du kommer att betala $ 36 ( från 2010 ) för att registrera ditt fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148691.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.