Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur placerar jag centralstödet ner på en GL 1800?

Att sätta din Honda GL1800 Goldwing på centralstödet kan visas en svår uppgift i början. På grund av motorcykelns storlek och högre än normal vikt, blir många ryttare rädd att de kan släppa det försöker ställa den på stativet. Lyckligtvis, med lite övning kommer att sätta din Goldwing på centralstödet blir näst natur, och någon rädsla för att tappa eller skada cykeln kommer snart att försvinna. Saker du behöver
Honda GL1800 Goldwing
Visa fler instruktioner
1

Stå bredvid din Goldwing på sin vänstra sida. Om cykeln sitter på sidan-stativ, lyft upp den och hålla cykeln med dig händer.
2

Ta baksidan av motorcykeln med din högra hand och styret med vänster hand . Placera höger fot på centralstödet spaken nära den bakre delen av cykeln.
3

Tryck ned centralstödet spaken tills du känner att det nuddar marken. Shift motorcykelns vikt sida till sida för att vara säker på att båda fötterna på centralstödet är i kontakt med marken.
4

Shift hela din kroppsvikt på centralstödet spaken och dra motorcykeln bakåt av barer och bak på cykeln. Många ryttare gör misstaget att försöka lyfta motorcykeln för hand. Detta är onödigt, eftersom din kroppsvikt på centralstödet spaken kommer att lyfta cykeln lätt. Cykeln nu ska sitta säkert på centralstödet. Att ta GL1800 från dess centrum står
5

, bara sitta på cykeln och rulla den framåt. Centret monter kommer att vika upp i ramen på cykeln automatiskt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148954.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.