Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Fakta Om Samåkning

Bilpooler har fått en hel del uppmärksamhet eftersom människor har blivit mer miljömedvetna och vänlig. Flera stater har hoppade på miljön tåget och skapat bilpool körfält och bilpooler register i ett försök att uppmuntra samåkning bland invånarna. Koldioxid och Kolmonoxid

Enligt Colorado Pollution Prevention, kan 100 bilpooler människor hindrar 1,320 pounds av kolmonoxid och £ 2.376.000 av koldioxid från att släppas ut i atmosfären i ett enda år.


Carpool Decline

"USA Weekend" rapporterar att samåkning minskade mellan 1980 och 2005, trots stigande gaspriser och en förhöjning i bilpool körfält och program.


en enda bil

La Trobe University miljöarbete fakta om bilpooler hävdar att en liten bil med en 1,6 liters motor ger 200 gram (nästan 1/2 pund) av koldioxid för varje kilometer ( ca 1/2 mil) den färdas.
Nackdelar

Vissa människor väljer att inte bilpool så att de kan kombinera arbetspendling med springa ärenden. Andra kör själva att hålla pendlar tider så korta som möjligt. Enligt "USA Weekend," varje person i en bilpool adderar 5 minuter till sin restid. Addera Vem samåkning?

Colorado Pollution Prevention säger att fler människor pendlar in Los Angeles än någon annanstans i USA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148242.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.