Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur vill kolla en VIN-nummer på Internet

Varje bil tillverkad i USA kräver ett chassinumret, eller VIN. VIN ger information såsom din modell, fabrikat och årsmodell på din bil. Varje VIN är unik för det fordon på vilket är belägen. Det krävs för registrering av ditt fordon, och de flesta försäkringsbolag kräver det också. På grund av det unika numret på varje fordon, kan en enkel sökning på bilens VIN-nummer på nätet hämta eventuella olyckor fordonet har varit i, körsträcka eller reparation historia. Sökningen är enkelt att utföra. Instruktioner
1

Leta reda på numret på ditt fordon. Det är oftast placerad på förardörren. Öppna dörren och på panelen som vanligtvis döljs när dörren stängs du hittar ett klistermärke med VIN av fordonet. Numret ligger också på instrumentbrädan på förarens sida av fordonet. Dubbelkolla att siffrorna är korrekta
2

. Ett nummer på fel ställe ger dig felaktig information under din sökning.
3

Google orden "rapport fordon historia." Välj det rapporterande företaget som du vill använda. En av de mest populära rapportering fordon historia bolag är Carfax. Carfax är en betaltjänst. Det finns dock många fria fordon historia rapporterande företagen.
4

Ange den obligatoriska informationen i formuläret på fordonets historia rapporterande företagets webbplats. Vanligtvis är detta bara VIN.
5

Ladda ner rapporten. Beroende på operatör kan rapporten innehålla antalet tidigare ägare, olyckor, uppläsningar vägmätare och en historia av allvarliga reparationer. Vanligtvis kan du skriva ut den här rapporten direkt från webbplatsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149412.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.