Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur du köper en radio Scanner

En radio scanner är perfekt för att plocka upp de radiovågor som är runt omkring dig. Allt från tv-sändningar och babyvakter till mobiltelefoner och radioapparater polisen kan detekteras genom dessa prydliga små enheter. Att köpa en egen scanner kan vara en mycket enkel process om du följer de enkla stegen nedan. Instruktioner
1

Ring din lokala avdelning av motorfordon och fråga om det finns några lagar eller restriktioner som gäller skannrar om du planerar att använda den i bilen, och sedan fortsätta att söka efter en kvalitet scanner.
Sida 2

Sök efter en digital eller (billigare) analog scanner som är enkel att installera och som inte har en massa komplicerade kablage.
3

Välj en skanner med en stor, rörlig antenn om du vill ha ett brett utbud signaldetektion och riktigt bra skärpa.
4

Leta efter en radio scanner som låter dig ändra frekvenserna manuellt. Den idealiska skannern kommer att ha 1.000 eller flera frekvenser från vilken du kan välja.
5

Kolla in online-forum för att få recensioner från verkliga kunder snarare än människor som försöker tjäna en provision. Besök din lokala elektronik butik för att se alla de olika alternativ där ute. Tummen genom tidningar för att hitta radio scanners på försäljning eller kolla in loppisar för begagnade skannrar i gott skick.
6

Jämför priser och gör ditt köp. Om du har bestämt dig för ett visst märke och /eller modell, då kan du hitta riktigt bra erbjudanden via online-auktioner eller webbplatser rabatt. Fortsätt med försiktighet om att vara säker på att du inte blir lurade. Endast köpa från välrenommerade säljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144792.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.