Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Om bilolyckor

I omkring 21.000 människor dör varje år i USA från skottskador, bilolyckor hävdar liven av 42.000 personer. Ingen planerar någonsin en bilolycka eller medel för att skada sig själva eller någon av de 2,9 miljoner människor skadar årligen i fordonskollisioner. Här är några fakta om bilolyckor som alla som har en licens - eller är på väg att få en - behöver veta. Betydelse

Nästan 35 procent av alla fordon dödsfall är resultatet av att dricka alkohol och sedan köra. Två tredjedelar av de människor som dog var förarna påverkade av alkohol, andra tredje var oskyldiga offer helt enkelt gå om sin verksamhet. När du dricker och kör, oavsett hur skicklig du tror att du är bakom ratten, ta dig en chans som är besläktad med att spela rysk roulette. Tyvärr har vapnet två tunnor, pekade man på dig, och man pekade på de ovetande människor som delar vägen med dig. När du kör, är du befaller ett vapen som är dubbelt så dödlig som en pistol.
Överväganden

Nästan 1 procent av den amerikanska befolkningen kommer att delta i ett fordon Olyckan i år. Omfattningen av dessa skador ofta avgörs av huruvida de åkande använda bilbälte. Medan enstaka personen dör till följd av ett bilbälte misslyckande, eller oförmåga att låsa säkerhetsbältet efter en brand-producerande krasch, är det faktum att säkra last väder kraschar bättre än osäkra last. I 65 procent av dödsfallen vid en fordonspassagerare inte bilbälte, kan dödsfall, och även skada kunnat undvikas genom att helt enkelt använda bilbältet.
Varning

somna vid ratten är en viktig orsak till fordonskollisioner. När du är trött, det tar bara ett ögonblick att somna, och detta kan vara dödligt för dig, och att andra delar vägen med dig. En bil färdas i 60 mph färdas en mil varje minut, eller 88 meter per sekund. Om du somnar för endast 4 sekunder, kommer du har rest längden av en fotbollsplan, och i en slumpmässig riktning. När du är trött, stanna och vila. Slapping själv, rulla ner fönstret, sjunga med radion, röka en cigarett, shotgunning energidrycker eller något av de andra dumma saker trötta förare göra för att hålla sig borta är ingen ersättning för att stanna för att vila.
Identifiering

Animal Crossing skyltar menar det. Omkring 1,5 miljoner djur uppfyller deras slut varje år som ett resultat av fordonskollisioner. I cirka 150 av dessa fall, är människorna i bilarna dödades. Tusentals fler människor skadas av denna typ av krascher. Department of Motor Vehicles gör inte säkerhetsutbildning för djuren, de förväntar sig att du ska göra ditt bästa för att undvika att djuren. Områden där det finns övergångsställen skyltar för djur är områden där den har bestämts att djuret trafiken är högre än i andra områden. Även om du alltid vill vara på jakt efter vilda djur, bör du sakta ner och hålla försiktighet i områden där djur är kända för att ströva omkring.
Varning

Fart dödar . Ett fordon som färdas i 60 km /h kommer att täcka avståndet på en fotbollsplan i drygt 3 sekunder. Med hastighet kommer en förlust av reaktionstid. Du har mindre tid mellan den tid du ser något och den tid du har att svara på det. Så, för dem som gillar att öppna upp på motorvägen och vill komma dit snabbt, kom ihåg att hastigheten är också det snabbaste sättet att begravningsbyrån. De hastighetsskyltar finns där av en anledning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144802.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.