Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur får man en kopia av en olycka Report Online

En preliminär, eller inofficiellt, olycksrapport vanligen initieras av brottsbekämpningen på platsen av en trafikolycka för att registrera uppgifter om vad som hände, bygger delvis på direkta uttalanden som parterna inblandade. Denna information underlättar brottsbekämpning i deras utredning. Kopior av tjänstemannen, eller slutlig, olycka Rapporten skall sedan vändas, som begärde, att olika parter (förutom förarna), inklusive advokater och försäkringsbolag för behandling av skador på egendom och personliga skadeståndsanspråk. Saker du behöver
Namn på offer /inblandade parter
Datum och klockslag för olyckan, om känd
Placering av olycka, om känd
Olycka rapport, om känd
avgiften

Visa fler instruktioner
1

Få så mycket information som möjligt, till exempel de fullständiga namnen på alla som är inblandade i olyckan, olyckan rapporten nummer, datum och tid för olyckan och den ungefärliga plats. Om du inte har denna information, kontakta DMV eller brottsbekämpande organ som genomfört utredningen och få det från dem. Du kan bli ombedd att förklara vem du är och vad ditt syfte är för att vilja informationen.
2

Besök hemsidan för brottsbekämpande organ (lokala polismyndighet, länsman eller polisstat /troopers) . Bläddra ämnet index tills du hittar posten för att beställa en olycka rapport. Välj det här alternativet.
3

Ange din personliga information tillsammans med olyckor relaterade data, i olyckan rapporten söksystem för att peka ut den exakta rapporten du är intresserad Betala den avgift som krävs med hjälp av en större kredit-eller betalkort. Skriv ut och spara en kopia av ditt kvitto för framtida referens, om det behövs.
4

recension olyckan rapporten och se till att alla uppgifter stämmer, om du är en berörd part. Anteckna eventuella avvikelser och rapportera dem till att förbereda byrån. Skriv ut en kopia för din personliga rekord.
5

Vänta på din olycka rapporten att komma med posten, om det inte omedelbart tillgängliga för visning eller utskrift på nätet. Vissa webbplatser tillåter dig att visa en icke-certifierad eller preliminär kopia av olyckan rapporten omedelbart på begäran, medan andra bara skicka kopior av e-post. Förstå att varje myndighet arbetar självständigt och följer olika riktlinjer, så väntetider varierar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144861.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.