Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Vad göra i en trafikolycka

En bilolycka aldrig planeras, men genom att vara förberedd du kan minimera krångel. I en bilolycka, är din säkerhet och andras säkerhet omkring dig alltid första prioritet. Efter det kan du börja vidta åtgärder för att säkerställa att du får all nödvändig information för att lämna in en rapport och en försäkringsskada. Safety First

en mindre olycka, bör bilarna flyttas till sidan av vägen för att förhindra att fler olyckor inträffar. Om en bil inte kan flyttas, bör de drivande ljus och Varselljus slås på, och akuta trianglar eller nödraketer bör placeras runt olyckan för att göra den mer synlig för andra drivers.If ingen skadas, få ut ur bilen och stå på avstånd från trafiken i väntan på hjälp att komma fram. Ring polisen från en mobiltelefon om det inte är en nödsituation eller ringa 911 och vänta på hjälp till arrive.If någon är skadad, lämna henne i hennes bilbälte i bilen och låta utbildad medicinsk personal bedöma situationen och behandla offret. Addera Exchange och Document Information

Alla förare ska utbyta information. Var noga med att få namn, adress, telefonnummer, försäkringsbolag, försäkringsnummer, körkort nummer och registreringsnumret för föraren och ägaren av det andra fordonet. Om förarens namn skiljer sig från namnet på den försäkrade, vara säker på att få kontaktuppgifter till alla involved.Take en skriftlig beskrivning av olyckan, de inblandade fordonen och skicket på fordonen, den exakta platsen och hur olyckan inträffade . Om du har en kamera eller kameratelefon ta bilder på alla vinklar på fordon, vägen som leder till olyckan, och en bild av olyckan site.Finally, vara artig. Skrika hjälper inte situationen och kan göra saker värre. Inte erkänna fel. Det är för försäkringsbolagen och polisen att avgöra.
In en rapport

Du bör omedelbart lämna en rapport med staten Department of Transportation och med ditt försäkringsbolag. Även om den andra föraren säger att han kommer att betala för alla skador, man vet aldrig om han kommer att ändra sig. Ditt försäkringsbolag måste vara beredd att ta itu med den andra driver.If finns en polisanmälan, se till att inkludera en kopia med dina rapporter. Också inkludera din skriftlig beskrivning och eventuella bilder du har. Ju mer information du har, desto bättre. Det är säkrare att ha mycket mer information än du behöver snarare än inte tillräckligt.
Bilolycka Kit

många bilförsäkring leverantörer erbjuder ett kit bilolycka för att hålla i handskfack eller bagageutrymme av ditt fordon. Detta kit kommer att hjälpa dig att komma ihåg vilken information du behöver och hjälper dig att hålla den organiserade. I stundens hetta kan du glömma vad du ska göra och en bilolycka kit är ett bra verktyg att ha till hands. Vissa företag erbjuder nu en Application bilolycka för telefoner också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144819.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.