Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man överlever en bil Kollision

Även de bästa defensiv körning klasser och blixtsnabba beslut inte kan hindra dig från att bli offer för en livshotande bilolycka. Enligt US Census Bureau, det årliga antalet dödsolyckor ligger runt 40 tusen. Som förare, bör du utbilda kontinuerligt själv och uppvisar lyhördhet och självkontroll på vägarna så du är mer förberedd för att överleva en bilolycka. Instruktioner
1

Ready dig mentalt innan du får på vägen. Eftersom du kommer i allmänhet har lite tid att begrunda ett tillvägagångssätt när de ställs inför en mötande kollision, är det viktigt att vara fokuserad hela tiden. Stäng av din mobiltelefon, lägga undan din hårborste och stänga ner radion. Var mindfully närvarande när du kör - inte distraheras
2

Har din mekaniker testa och service din återhållsamhet och säkerhetssystemen på årsbasis.. Krockkuddar och säkerhetsbälten rädda oräkneliga liv varje år, men bara om de är i gott skick. Om du köper en begagnad bil, ha integritet av säkerhetssystemen utvärderas innan du börjar köra bilen regelbundet. Addera 3

service dina bromsar, däck, överförings-och fjädringssystem enligt återförsäljaren rekommendationer, och tidigare om du misstänker ett problem. Din bil kommer endast att reagera, liksom dess system bibehålls. Körning med slitna bromsbelägg och kala däck kan orsaka en olycka att bli allvarlig, till och med livshotande.
4

Remain upprätt, greppa ratten ordentligt vid 10 och klockan 2 och stag själv för en kollision. Låt inte din kropp att gå halta, så du behöver ökad muskelspänning och styvhet för att skydda dina organ, spinal skivor och skelett. Det är bättre att lida av ömma muskler än en brusten mjälte eller spinal fraktur efter en olycka.
5

Ut ur bilen och flytta bort från området om du kan gå på egen hand. Om du börjar att lukta rök eller se flammor, springa bort från bilen omedelbart för att förhindra en explosion. Din förmåga att överleva kan bero på din hastighet i extricating dig från bilen och olycksplatsen.
6

Bail ur bilen omedelbart om det är på väg mot eller flytande i en kropp av vatten. När en bil sjunker under vattenytan, dörrar och fönster blir nästan omöjligt att öppna på grund av den intensiva vattentrycket. Om din dörr har fastnat stängs, sparka ut ett fönster för att avsluta fordonet.
7

Motstå frestelsen att ducka mot ratten innan en kollision. Efter stöt, kan huvudet slå hjulet och göra dig medvetslös. Dessutom, om din bil är utrustad med krockkuddar, kan du drabbas av svåra brännskador från krockkudden explosiva eller andra skador på grund av krockkudden ansiktsbehandling effekt.
8

Sitt minst 10 inches bort från ratten Om din bil är utrustad med en krockkudde. Om du sitter närmare, kan krockkudden bryta dina revben, eller ge lungskador eller andra allvarliga interna förhållanden. Om du är för kort för att nå pedalerna utan att flytta sätet framåt, köpa pedal förlängare från ett företag som Creative Controls, Inc. eller PedalExtenders.com (se Resurser nedan).
9

Justera nackstödet så det sitter precis ovanför öronen. Om ditt nackstöd är för låg, kan du drabbas av allvarliga eller livshotande livmoderhalscancer skador när huvudet påverkar resten.
10

säkerhetsbältet ordentligt. Placera inte bröstsele bakom ryggen, som bär bara din höftbälte utsätter ryggraden för allvarliga trauma vid kollision effekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144793.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.