Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man sparar en Animal påkörd av en bil

Om du någonsin har drabbats av ett djur med din bil , du vet våndan du känner över smärtan du har orsakat . Många människor köra iväg utan att försöka återuppliva djuret . Om det finns en chans att överleva , bör du försöka att rädda ett djur påkörd av en bil . Instruktioner
1

Undersök den skadade djuret . Du måste få en uppfattning om omfattningen av skadorna innan du försöker att spara den . Om skadorna inte är mycket svår , kan du hjälpa till att rädda den genom att vidta omedelbara åtgärder .
2

Ring en lokal byrå animal rescue . Informera dem om den skadade djuret och be dem att komma till platsen för att hjälpa till att behandla djuret . Beskriv vilken typ av djur du har drabbats och ber om råd om hur man kan hjälpa tills de anländer .
3

Ta ditt första hjälpen kit ur bilen . Häll en antiseptisk på såret för att rensa ut det . Använd gasväv för att stoppa blödning vid platsen för skadan . Wrap skadan att hålla den ren och stabil .
4

Transport djuret till en veterinär om ett djur Räddningsverket är otillgänglig . Om du har möjlighet att flytta djuret , ta djuret till närmaste veterinär eller djursjukhuset för att få ytterligare läkarvård .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144794.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.