Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur att skotta ut en Snowbound bil

Att bli insnöade på en öde väg är farlig. Det smartaste sättet att undvika att bli insnöade är att stanna hemma, men om skotta krävs, det finns flera effektiva metoder för att befria en bil ur snön. Skotta ut en snowbound bil ineffektivt leder till utmattning. Instruktioner
1

Gratis framhjulen först. De främre däck måste vara fria att röra sig. När framdäcken är gratis, vrid hjulen rakt. Kliv in i bilen och värma upp. Rensa bakhjulen. Återgå till bilen och varmt i några minuter mer.
2 snö

Shovel från under bilen för att frigöra underredet från snön. Börja med att skotta runt dörrarna. Flytta runt bilen och skyffla ut framsidan så långt som möjligt.
3

Kasta slirskydd, såsom mattor, trä, sand eller kattsand, under hjulen. Spade en ytterligare mängd snö från vägen för bilen, och kasta mer sand eller grus där.
4

Starta bilen och accelererar långsamt. Bilens tomgångsvarvtal bör vara tillräckligt för att börja flytta bilen. Inte gun motorn. Rocking bilen fram och tillbaka är en mycket effektiv metod. Bakifrån bilen
5

Move slirskydd och placera dem framför bilen när bilen börjar rulla. Ta det lugnt och stadigt och inte panik. Om bilen inte kan extricated från snö, stanna med bilen eftersom det ger skydd mot elementen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144788.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.