Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur kan du få en kopia av en CHP Polisrapport Online ?

Skaffa en polisanmälan efter faktum innebär oundvikligen att hoppa igenom några byråkratiska tunnband . Även om California Highway Patrol inte ger en enkel steg sätt att få en kopia av en polisanmälan på sin webbplats , har platsen flera sätt att börja söka efter den information du behöver . Om du känner till datum , tidpunkt och plats för händelsen som du vill få en rapport , kan du använda kontaktinformationen för att få rapporten . Kontakta CHP

Gå till "Kontakta California Highway Patrol " länken i " Resurser " avsnittet . Din bästa insats blir telefonnummer det ger att prata med en verklig person ( 1-800-TELL-CHP ) . Som påpekat på webbplatsen , inte alla e-postmeddelanden får svar . När du ringer CHP hotline , se till att ha datum , tid och plats för händelsen klar . Den person som du talar kommer att behöva denna information för att hitta din polisanmälan . Han kan be dig att komma in till kontoret om du behöver skriva något .
Kontakta ditt försäkringsbolag

Även gå igenom CHP själv är din bästa insats , du kanske vill prova det snabbare metod att kontakta ditt försäkringsbolag . Det kan i allmänhet få en kopia av polisens olyckan rapporten samtidigt som bedriver sin kollision utredning . Oavsett om det kan lagligt ge dig en kopia beror på företaget , försäkring och incidenten . Det kanske kan hjälpa , eller det kan hänvisa dig tillbaka till kraftvärmeverket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144857.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.