Kan du konvertera ett inbyggt släp Into en husbil?

Om du äger ett inbyggt släp, kanske du har märkt att de är rymlig, stor och mycket som en husbil. En husbil är en enkel struktur som ger skydd från regn, vind och snö. Det är också bogseras bakom bilen. Slutna släpvagnar har en stark ram, och de är ofta omvandlas till en husbil genom att göra några modifieringar. Trailer Basics

Grunderna i att omvandla ett inbyggt släp i en husbil start med de mest enkla behov. Under en campingtur du kommer att vilja hålla värmen, så isolerande släpet är den första sak att tänka på. Om din släpvagn med glasfiber väggar, kan du lägga ett lager av pärla ombord eller inredning plywood genom att skruva den till lamellerna limmas på sidan av släpvagnens väggar. Eller, uppföra en enkel ram av en-av-två brädor och säkra plywood till dessa. Ett lager av isolering mellan de yttre och inre väggar kommer att skapa en varm miljö inne i trailern.
Ventilationsöppningar

annan viktig förändring är att installera en luftventil i släpvagnen. Detta kompletteras genom att skära ett hål i taket av trailern som stämmer överens med bredden och längden på din luft ventilatorinstallation. En lufttät packning eller gummi gjutning är installerad runt kanten av luftgallret, och hela enheten är tätad med silikon. Luftventilerna kan köpas på en RV (fritidsfordon) eller fritids butik. Kontrollera din järnaffär också och se till att köpa en utomhus luftventil avsedd för bostäder eller husvagnar.
Dörrar och interiör

En dörr är enkel nog att installera på ett inbyggt släp. Typiskt är en sidodörr bekvämare än bakdörrarna. Klipp ut en del av trailern med en sticksåg på sidan och förstärka sektionen med plywood. Sedan fäster luckan med gångjärnen till släpet. Det andra alternativet är att använda de befintliga dörrarna redan på trailern som inresa och områden exit. Då vagnen kan användas för dragande och lagring av stora objekt samt camping. Addera Interiör

Installera ditt kök verktyg, såsom en gasspis eller camping spis och säng i din nya husbil. Ett område som drivs av gas måste noggrant belägna för att undvika brandrisk. Montera de allmännyttiga inuti ett skåp och en stabil yta. Sängarna är tillverkade med ljus fiberplattor eller två och fyra brädor. Små madrasser används för att strö.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117572.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.