Hur man byter en stötfångare på en Pop-Up Trailer

En pop-up släpvagnen är en camping släpvagn med en stel lägre och en hopfällbar överdel avsedd att bogseras i nedsänkt konfiguration. Den är utformad för campare som använder bilar eller lätta lastbilar som dragfordon, så att tillverkarna gör allt för att säkerställa att de är lätta i vikt, detta inkluderar användning endast tunn stål att tillverka chassi rälsen. Bilagor typiskt bultas istället svetsas, så att ersätta en stötfångare på en pop-up trailer är ett okomplicerat projekt. Saker du behöver
Dish tvållösning
Proprietary avfettningsmedel (tillval) katalog Rent vatten
Penetrerande olja
Hylsnyckelsats
Wrench (tillval) katalog Heavy längd av trä (tillval ) katalog Replacement stötfångare
Nya fästen
Visa fler instruktioner
1

Använd en lösning av hushållens diskmedel eller en egenutvecklad avfettningsmedel för att rengöra mutter, bult och bricka församlingar som säkrar stötfångaren till pop-up trailer. Använd rent vatten för att skölja fästelement, låt dem torka och sedan spraya dem med penetrerande olja. Knacka alla fästen regelbundet med en metall hammare.
2

Håll muttern vid slutet av en mutter, bult och bricka montering ordentligt med en hylsa eller skiftnyckel och använda en socket eller skiftnyckel för att vrida parat motsols. Vrid skruven tills muttern är gratis, sedan på bulten ut genom hålet.
3

Upprepa processen med varje enhet som håller fast stötfångaren till pop-up trailer. När inga fler skruvar kvar, skjut stötfångaren nedåt, eller tryck den nedåt med en tung längd av trä tills den faller bort från vagnen.
4

Köp en ny stötfångare från tillverkaren av pop- upp släpvagn eller ett fritidsfordon återförsäljare. Montera den nya i omvänd ordning för avlägsnande, med nya muttrar, bultar och brickor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118454.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.