Blue Ox dragkrok Instruktioner

Blue Ox Produkter av Pender, Nebraska, erbjuder en rad av dragkrokar för att fästa ett fordon på baksidan av ett annat för bogsering. Till exempel kan en dragkrok dig att ta bilen med dig när du reser i din husbil. Lär dig hur korrekt att använda en dragkrok för att hålla från att skada det dragna fordonet. Saker du behöver
Skiftnyckel
Helper (tillval) katalog ¾-tums skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Rada upp monteringshålen på vart och ett av de två bogsera stångarmarna med monteringshålen på bottenplattan på framsidan av det dragna fordonet. Sätt i ½-tums stift som kom med dragkroken i hålen för att fästa dragkroken på fordonet. Sätt tillbaka stiften i de små hålen på slutet av ½-tums stift för att hålla dem på plats.
2

Skjut kopplingen i slutet av dragstången armarna tills den är centrerad med framsidan av släpfordon. Dra åt de fyra dragkrok arm fästskruvar (två per arm) med en skiftnyckel.
3

Rada upp fordonet som ska bogseras direkt bakom dragfordonet på en nivå parkeringsplats och set parkeringsbromsen. Använd en hjälpare vid behov och tillbaka upp den första bilen så att dess DRAGKROK är direkt under kopplingen på dragkroken. Ställ in parkeringsbromsen på dragfordonet. Sänk kopplingen på Hitch bollen tills den sitter ordentligt.
4

Dra åt justermuttern på undersidan av dragstången kopplare med en ¾-tums skiftnyckel för att säkra dragkrok kopplingen till hitch på dragfordonet.
5

Haka bogsera kablar bar säkerhet eller kedjor i krokarna som tillhandahålls på bottenplattan av fordonet som ska bogseras. Korsa kablar eller kedjor i ett "X" i dragkroken och anslut dem till krokar på skumt på dragfordonet.
6

Tryck in kontakten ledningsnätet från dragstången till släpet ljus uttaget på baksidan av dragfordonet (nära dragkrok) tills den sitter ordentligt.
7

Dra åt alla skruvar och muttrar på dragkroken regelbundet när du reser.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117725.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.