Hur att bogsera en Toyota Avalon Bakom en RV

MSN Auto har kallat Toyota Avalon automaker flaggskepp sedan. Detta fullstor bil gör för en lyxig bogsera bil med en taklucka, bekväma sittplatser och en sprallig 268-hästars motor. Hur du dra dina Avalon är något beroende på år. Alla Avalons har automatiska växellådor, och de äldre modellerna kan anpassas för platt bogsering. Nya modeller måste bogseras med hjälp av en dolly. Instruktioner
1

Ta reda på vikten på din Avalon. Den 2011 Avalon Limited har en tjänstevikt på 3616 £., Och är något tyngre än basmodellen. Om du lagrar något i ditt Avalon medan den är i släptåg, kommer detta att lägga till vikten på bilen. Kontrollera att se till att din RV dragkapacitet är över denna vikt.
2

Custom passar din Toyota Avalon med nödvändig bogsering utrustning om din bil är äldre än 2008. Avalons kräver en pump transmission glidmedel, som cirkulerar automatisk transmissionsolja medan bilen är i släptåg. En RV specialist bör installera det här för dig, tillsammans med den anpassade bottenplatta. Köp en dragstång, som förbinder bottenplattan till RV skumt. En valfri bromssystem kan också installeras, som automatiskt kopplar din bil bromsar när din RV bromsar in. Välj en bogsera dolly om du har en Avalon som är en 2008 modell eller nyare Addera 3

, eller om du inte vill installera en pump transmission glidmedel. Faktor i vikt dolly vid beräkningen av den totala vikt som du kommer att bogsera.
4

Wire Avalon så att det har fungerande bromsljus medan i släptåg. Om du inte är bekväm kabeldragning din bil, fråga din RV specialist. Medföljer detta är en kontakt som ansluts RV till Avalon elektroniskt. När RV bromsar, skickar den en signal till Avalon för att lysa upp bromsljusen.
5

Kontrollera att vikten rating och höjd på din RV: s skumt är skild från den vikt som din RV kan dra. Denna vikt skall stämplas på skumt, och det borde vara mer än vikten av din Avalon. Jämför höjden på dragstången eller bollen på bogsera dolly med höjden på RV skumt. Installera en droppe mottagaren på RV hitch om det finns en stor höjdskillnad att hålla dragkrokar nivå.
6

Anslut säkerhet kabeln eller kedjor säkerhet från bilen till RV hitch. Denna säkerhetsutrustning följer både en dragkrok och en fiberkabel dolly. Kontrollera att se till att bilen är klar för bogsering efter bogserlina utrustning riktningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117941.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.