Hur att bogsera en Honda Civic

Även Honda rekommenderar inte att en ägare bogsera Honda Samhällskunskap, om det görs på rätt sätt, kommer bogserar en Civic orsaka någon skada på bilen eller dess inre delar. Förfarandet för bogsering en Honda Civic är viktigt eftersom det håller alla de inre delarna i transmissionen väloljad, vilket kommer att hindra metalldelar från slipning mot varandra. Även om bogsering din Civic på egen hand är ett alternativ, bör det noteras att detta kan leda till att bilens garanti, så se till att kolla med din Honda-återförsäljare innan du försöker bogsera bilen. Saker du behöver Truck eller RV med en dragkrok
draglina
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn av Honda Civic och sätta överföringen i den lägsta "D" inställningen.
2

Låt bilen att sitta i den här inställningen i 30 sekunder.
3

Växla upp till next "D" inställning och låt det sitta i den här inställningen i ytterligare 30 sekunder.
4

Fortsätt att Växla upp växlarna och låt det sitta i varje växel i 30 sekunder tills du har nått "N"-inställningen.
5

Vrid nyckeln i tändningslåset till romerska siffran "I". Fäst draglinan till Hitch
6

av din lastbil eller RV. Om din draglina har en krok, helt enkelt en ögla runt och haka på, om det inte, använd en dubbel knut att knyta den till dragkroken. Använd endast en draglina avsedd för bogsering - dessa kan köpas från någon Biltema. Medan många människor använder kedja eller rep för att bogsera, kan dessa komma ifrån varandra under bogsering processen och kan orsaka allvarliga skador på både din bil och andra förare på vägen.
7

Kör draglinan över din stötfångare och runt någon del av din Civic s front inramning. Double loop runt utformningen och sedan köra den under stötfångaren, och fäst den andra änden till dragkroken.
8

Fortsätt att bogsera din Honda Civic, men hålla din hastighet under 35 km /h, gör stadig stopp, och var särskilt försiktig när du svänger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117565.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.