Hur man installerar ett Generac RV Generator

Innan du gör ditt Generac generator köp, avgöra om du skulle vara bäst betjänt av en gas, diesel eller propan-drivna enhet. Valet mellan gas eller diesel är beroende av det bränsle som används för att driva din huvudmaskin. Beslutet att köpa en propan-drivna generator är gjord som en avvägning mellan risken för att köra lite på huvudmaskin bränsle vägas mot kapaciteten hos din propan tank och sannolikheten att det kommer att hålla tillräckligt med bränsle för att driva generatorn, samt svara på dina vatten-och rymd-värme behov och krav matlagning. Använd en egenutvecklad Generac installation kit för att installera en Generac RV generator, kitet levereras med omfattande litteratur samt detaljerade installationsinstruktioner. Saker du behöver
mekaniker verktygslåda
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken monteringssats bäst tjänar det tillgängliga utrymmet för dig i din generator bay. Generac erbjuder både en upphängd monteringssats, vilket kräver att generatorn ska nära på en sele under golvnivån, liksom en standard golv monteringssats.
2

Beställ rätt avgasrör och ljuddämparen kit för konfigurering av din generator bay. Ljuddämparen kit säljs med ett antal olika för-formade böjar, och ett antal raka rörlängder kapas till en mängd olika längder. Installation av avgasröret /Zljuddämparaggregatet innebär vanligtvis inte mer än att välja rätt komponenter för att skapa den perfekta avgassystemet, sätta komponenterna på plats och bultning stängt så många klämmor som är nödvändiga.
3 < p> Installera en fjärrstart /stopp-panel som gör att du kan skjuta upp generatorn inifrån RV. Med en fjärrkontroll panel, har generatorn bay inte ständigt öppna och stänga, och operatören inte behöver modiga dåligt väder för att skjuta upp eller stänga av generatorn. Fjärrstyrd start /stopp-panelerna levereras med en integrerad mätare som registrerar din Generac RV generator användningsrättigheter timmar, och en fjärrstart adapter som passar på generatorn kontrollpanelen. Montera en galge klämma, som är
4

fäst vid en ände till en stödskena inuti generatorn bukten och vid den andra änden till avgasröret /ljuddämparen systemet. Hangaren klämma minskar belastningen på generatorn grenröret när den är igång.
5

Anslut den flexibla bränsleslangen, routing det så att ingen kontakt är möjlig med rörliga eller heta ytor. Håll den på plats med hjälp av plast zip band.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117351.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.