Hur återställa Batterier Golf Cart

Golfbil batterier är "deep cycle" blybatterier. De skiljer sig från bilarnas blybatterier i att deras plattor är tjockare och färre till antalet. De har därför inte får så urkärnade och skev när djupt urladdade som bilbatterier gör. Med mindre yta, gör de inte leverans energi snabbt, och är därför bättre för utmatning över tiden istället för plötsligt utbrott som behövs för att starta en motor. Liksom startbatterier, deep-cycle batterier också uppleva "sulfatmönster," beläggningen av de ledande plattorna med svavel joner från elektrolyten, eller batterisyra. Detta försämrar dess förmåga att hålla laddningen. Saker du behöver
EPSOMSALT
Handskar
Skyddsglasögon
Batteriladdare
Drill
Tre steg laddare
Hole caps
plasttratt

Visa fler instruktioner
1

Ta på skyddshandskar grund av eventuella frätskador. Ta bort batterikablarna och flytta batteriet någonstans väl ventilerad för dig att arbeta.
2

bort plasten cellproppar på toppen, om batteriet har dem. Annars måste du borra ett hål i vardera av de tre cellerna. Du får se var att borra på plasten ovanpå batteriet eftersom varje cell kommer att ha "skugga märken." I slutet kommer du ansluter dem med "hål mössor," finns på de flesta järnaffärer.

Billiga 3

Värm en liter destillerat vatten till ca 150 grader F-någonstans mellan kokning och ljummet. Kranvatten är inte tillräckligt, eftersom mineraler i det kan belägga batteriplattorna.
4

Blanda 10 msk. Epsom salter (magnesiumsulfat) i det uppvärmda vattnet.
5

Häll saltlösningen i trattar i vart och ett av de tre hålen i den övre delen av batteriet. Fyll dem till den nivå som anges på batteriet.
6

Använd laddaren som följde med batteriet att lämna tillbaka den till en full laddning. Om batteriet lyckades urladdning, kan det vara något fel med din laddare. Tänk en ersättare som är en uppgradering -. Exempelvis en som använder en flottör standby när batteriet är fulladdat, undvika överladdning Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117571.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.