Hur man byter ett batteri på en 2008 Polaris Sportsman 400

2008 års Polaris Sportsman 400 är en mid size All Terrain Vehicle (ATV) med en 399 cc fyrtaktsmotor. Batteriet styr lamporna, mätare och elstart på denna ATV och är placerad under sätet. Sitsen är fäst vid ramen av Sportsman med fyra skruvar längs kanten av sätet och en plast fliken under stolens framsida. Batteriet kommer att säkras till ramen av Sportsman med en plast fäste på toppen av batteriet. Saker du behöver
10 mm hylsa
Ratchet
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna från runt kanten på stolen med 10 mm hylsa och spärrskaft. Dra sitsen bort av ramen och ställ den åt sidan.
2

Lossa muttrarna på båda batterikablarna med hjälp av tång. Dra tången på muttrarna och vrid moturs muttrarna. Dra kablarna från batteriet.
3

Lossa muttern på toppen av plast montera med hjälp av tång. Skjut fästet bort av metallstav. Dra ut batteriet ur batterifacket. Placera det nya batteriet i facket.
4

Byt fästet till metallstav. Sätt tillbaka och dra åt mutter för att fästa fästet på plats. Återanslut batterikablarna och dra åt muttrar. Byt sätet vid ramen och dra åt muttrarna för att fästa sitsen på ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117762.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.