Hur du justerar en pannlampa för en kinesisk ATV

Strålkastarinställningen är en av de viktigaste delarna av säkerheten installationen på din kinesisk-tillverkade terränggående fordon (ATV). Lämnar din strålkastare av justering för svagt ljus eller natten ridning är bara att be om problem. Justera dina strålkastare för korrekt användning och bekvämlighet är ganska enkel och kräver endast några grundläggande verktyg och fem till 10 minuter av din tid. Saker du behöver
12 mm hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

parkera din ATV på en plan yta med strålkastare riktad direkt mot en walled yta såsom ett skjul. Parkera det tillräckligt långt bort från väggen så att du kan komma åt fordonets front. Sätt ATV i växeln för att förhindra den från att rulla.
2

Vrid nyckeln i ATV till "På", och slå på headlight.You ska kunna få en god uppfattning om ljuset mål genom att se sin brännpunkt på ytan framför fordonet.
3

Lossa 12 mm bultarna på båda sidor om strålkastare fäste med en hylsnyckel.

4

vrida försiktigt strålkastaren upp eller ner efter behov. För korrekt inställning, rikta strålkastaren något nedåt från horisontell till nivån på marken.
5

Dra åt bultarna du bara lossnade låsa strålkastaren på plats.
6

Vrid skruven på höger sida av strålkastare montering med en stjärnskruvmejsel för att justera strålkastarens horisontella justeringen. Vrida skruven moturs vänder strålkastaren åt vänster, och vrida det medurs vänder strålkastaren åt höger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118459.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.