2003 Polaris Sportsman 700 Twin specifikation

Polaris Industries har en lång historia som tillverkare av snöskotrar och fyrhjulingar, med anor från företagets grundande 1954. Den 2003 Polaris Sportsman 700 Twin släpptes in på ATV marknaden som en mångsidig off-road sport fordon, användbar för jägare och friluftsmänniskor. Utrustad med främre och bakre last rack som standard och fjädringssystem avstämd för att erbjuda en mjuk gång under de flesta förhållanden, blev det populärt för dem ut för en lång dag av ridning. Motor

Sportsman 700 Twin utnyttjar en vätskekyld 683cc fyrtakts parallelltwinmotor, utrustad med en Mikuni CV 34mm förgasare och våt sump smörjning. Den använder en kondensatorurladdningstyp tändning, system eller CDI, och har en elektrisk startmotor system, utrustat med en rekyl säkerhetskopia.
Transmission

Sportsman 700 Twin använder en Polaris Variable Transmission automatisk växellåda, med en EZ Shift tummen snabbt som låter föraren växla mellan hög och låg växel sortiment, eller att sätta ATV i backen.
Fjädring & Brakes

Sportsman 700 Twin funktioner MacPherson fjädring framtill, med 6,7 inches av resor. Den bakre delen av ATV använder dubbla A-armar oberoende fjädring, med 9,5 inches av resor och krängningshämmare installerade barer. Framhjulen är utrustade med enda spak hydrauliska skivbromsar, medan bakhjulen använder en hydraulisk fotbroms. The Sportsman 700 Twin är ca 85 inches
Dimensioner

lång, 46 inches bred och 47 inches hög, med en sitthöjd på 34 inches och en hjulbas på 50,75 inches. Det rensar marken vid 11.25 inches och har en torrvikt av 740 pounds.
Bärigheten

främre rack av Sportsman 700 Twin kan innehade 100 pounds och den bakre rack rymmer uppåt 200 pounds. Den skumt tungan kan hantera 150 pounds, medan ATV självt kan bogsering uppåt 1500 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117746.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.