Hur du justerar förgasaren på en Onan 2,8 Generator

Den Onan 2,8 generator är en bensindriven systemet producerar 2800 watt. Det används ofta i fritidsfordon eller som reservkraft för bostäder. Om underhållas noga och testas regelbundet bör ge år i tjänst. Om motorn ökningar eller går dåligt, är det troligt att förgasaren behöver rengöring och justering. Saker du behöver
Spray förgasare renare
Skruvmejsel
Wrench
kompressor eller tryckluft tank
Visa fler instruktioner
1

Undersök generator eller konsultera instruktionsboken för att avgöra vilken typ av justeringar möjlig på generatorn. Nyare modeller har en ratt höjd justering för bränsle-luft-förhållandet. Ställ vredet för den höjd där du kommer att driva generatorn. På dessa modeller, är detta den enda justeringen möjligt, och alla andra procedurer måste göras av en certifierad Onan servicecenter. Om du har en äldre modell utan höjd inställningsratt, fortsätt till nästa steg.
2

bort förgasaren skål från förgasaren genom att lossa och ta bort skruven vid dess botten. Rengör skålen med förgasare renare och blåsa ut öppningar med tryckluft. Byt skålen på förgasaren.
3

Leta reda på förgasaren skruvarna Drivmedelsjustering, som kan variera beroende på modell. Det är en viktig eller hög hastighet bränsle justering, en låg eller tomgång bränsle justering och en ledig stopp eller gasreglage skruv. Om förgasaren är dåligt ur justering, som de höga och låga hastighetsjusteringar till standardinställningarna genom att vrida dem medurs tills det tar stopp och sedan öppna dem 1-1/4 varv för hög hastighet skruv, och ett varv för låg hastighet skruv.
4

Kör motorn tills den är helt uppvärmd. Med motorn på tomgång, skruva skruven hastighetsjustering moturs tills motorns varvtal börjar sjunka, vrid skruven medurs ett kvarts varv.
5

Kör motorn på full hastighet utan elektrisk belastning . Justera hög hastighet skruven för att erhålla den högsta hastigheten. Låt motorn att sakta ner för en overksam, sedan använda en plötslig belastning för att bringa den att accelerera snabbt. Om motorn tvekar, öppna hög hastighet skruva en annan en-kvarts varv.
6

Justera skruven gasreglaget stopp så att det är ungefär 1/32-inch spel mellan skruven och stopptappen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118619.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.