1996 Honda Foreman specifikation

I 1996 års Honda Foreman är en fyra-hjulsdrivna terrängfordon. När ATV infördes 1995, var det den största ATV tillverkas av Honda. Den 1996 Honda Foreman är perfekt för dem som jagar och behöver för att dra redskap och utrustning. Fordonet är också tillräckligt liten för att tas camping men tillräckligt stor för att göra lite ljus bogsering. Motor /Transmission /Starter

Honda Foreman erbjuder en 395 cc enmotoriga överliggande kamaxel. Motorn hålet är 86 mm och slaglängden är 68 mm. Motorn är en encylindrig motor och har två ventiler. Motorn har en 23 mm kolv-ventil förgasare. Förmannen har en femväxlad växellåda med back. Förmannen har en super-låg ratio första växeln för bogsering. Startmotorn är elektrisk och har en extra rekyl. Förmannen har en 310-watts AC generator. Bränsletanken är lätt och plast och rymmer 3,2 liter med en 0,7-liters reserv.
Fjädring /Bromsar

främre hjulupphängningen är en dubbla triangellänkar med 4,3- tums resor. Den bakre upphängningen är dubbla stål swing arm och fästen till stötdämpare. Den bakre fjädring ger också en 4,3-tums resor. Suspensionen har en svängradie för ATV på 11,5 meter. Främre och bakre bromsar både använda trumma design och har dubbla förseglade hydraulik i främre och en bakre mekanisk trumbroms i bak.
Storlek

torra vikten av Honda Foreman är 553 pounds. Längden på fordonet är 76.5 inches. Hjulbasen är 48,8 inches. Den totala bredden är 45,5 inches. Den ATV totala höjden är 43,1 inches, med en total sitthöjd på 30,9 inches.
Övriga specifikationer

Foreman har en snorkel-stil systemets luftintag som gör att fordonet att enkelt korsa grunt vatten. ATV har lasthållare på fram och bak för dragande jakt, campingutrustning och andra redskap. Den främre rack kan hålla upp till 66 pounds och den bakre rymmer upp till 132 pounds. ATV har en dragkrok och kan dra upp till 850 pounds. Den främre instrumentpanelen har mätare med avläsning för hastighetsmätaren, vägmätaren, timer och trippmätare. Dessa mätare är LCD.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117387.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.