Hur man identifierar Harley Davidson Motor Numbers på en 1966 Sportster

Huruvida en Harley-Davidson Sportster är rätt av utställningslokalen golvet eller en 1966 Classic modell, med ramnumret är obligatoriskt i USA om att köpa eller sälja cykeln. Eftersom vins inte också stämplat på ramar fram till 1970, det finns inget säkert sätt att bevisa motorn på en äldre Harley är originalet till cykeln. Men att identifiera en äkta '66 Sportig motorn är ganska enkelt, eftersom VIN är lättillgängliga och innehåller bara åtta eller nio tecken. Den enda verkliga ansträngningen kan vara att ge det en snabb torka med en trasa. Instruktioner
1

Lokalisera VIN på vänster sida av motorn. Det är stämplat på fall där cylindrarna träffas på botten av "V."
2

Verifiera året modellen tillverkades genom att kontrollera att se till att de två första siffrorna är " 66. "Addera 3

Året kommer att följas av XLH eller XLCH, själva modellen på cykeln. Varje modell hade 55ci (883cc) V-Twin "Ironheads," så därför topplocken på dessa modeller gjutjärn. Andra modeller av eran var gjorda av aluminium.
4

Kontrollera de senaste fyra till fem nummer av serien, som identifierar tillverkning körningen. Den första av dessa nummer ska vara ett jämnt tal, eftersom cykeln byggdes 1966. I fallet med en fem-nummer produktion sikt bör de två första siffrorna vara jämna nummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111719.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.