Hur Size Motorcykel Vindrutor

Ingenting väcker uppskattning av en motorcykel vindrutan som en skalbagge påverkar din panna på motorvägshastigheter . Sport cyklister och ryttare trail bära full face hjälm för att undvika sådana katastrofer . De flesta cruiser fans föredrar mindre begränsande huvudbonader , och i vissa stater , de är lagligen rida utan hjälm alls . Olika stilar av vindrutor erbjuder funktioner såsom handtag skydd eller alternativ avluftning som påverkar totala dimensioner , men höjden på varje vindrutan bestäms genom en mätning tas från toppen av strålkastare klipp - ut till den högsta punkten på plastskölden . Skyddet är optimerad när infästningen passar den enskilde cykeln och ryttare . Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

anpassa fjädringen inställningarna på cykeln till de vanligaste . Sitt i sadeln på din motorcykel och höja cykelställ . Settle cykelns fjädring genom att studsa i sadeln en gång eller två .
2

Har en assistent förlänga måttband från toppen av strålkastare rakt upp till en höjd även med mitten av din panna . Anteckna mätningen som grund för vindrutan höjd val .
3

Välj en vindruta som mest liknar den inspelade mätningen . Justera rake för montering på vindruta att skräddarsy mängden tillgänglig skydd , och för att passa cykeln profil eller personliga preferenser .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111718.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.