Honda Rebel Specifikationer

Honda, den japanska Motor Company, började initialt genom att göra motorcyklar 1948. Produktionen av Rebel startade 1985, och rebeller var fortfarande i produktion under 2010 som en 2009 års modell. The Rebel är en cruiser typ motorcykel känd för sin enastående bränsleekonomi. 2009 Rebel Modellen finns i svart eller ultra blå metallic. Motorspecifikationer

Honda Rebel är utrustad med en luftkyld, parallell-twin-cylindrig motor. Det har asingle överliggande kamaxel och två ventiler per cylinder. Hålet cylinderdiameter på Honda Rebel är 53mm. Kolven slaglängden är 53mm också, vilket gör hålen "fyrkantig" och ge Rebel total cylindervolym på 243cc. Den motorer kompressionsförhållandet är 9 till 1. Induktion systemet är en enda 26mm konstant hastighet förgasare. The Rebel har en fem-växlad växellåda och O-ring förseglade kedjedrift.
Fjädring /Broms /Däckspecifikationer

Den främre hjulupphängningen på Honda Rebel är en 33mm gaffel med 4,6 inches av resor. The Rebel har en dubbel chocker bakre fjädring med fem-läge fjäderförspänning justeringsmöjligheter och 2,9 inches av resor. Den främre bromsen på Rebel är en enda skiva med en tvilling kolvsok. Den Rebels bakbroms är en trumma-stil broms. Framdäcket har rördimension på 3,00 och en fälgdiameter av 18 inches. Den bakre däcket har en stor punkt på 130 mm, ett bildförhållande på 90 och en fälgdiameter av 15 inches.
Mått

Honda Rebel har en 30 graders lutning. Cykeln har en längd av 79,9 inches och är 31,9 inches bred. Stolen sitter 28.7 inches från marken. Hjulbasen på Rebel är 52.9 inches, och leden är 4,4 inches. Bränsletanken rymmer 2,6 liter bensin, och Rebel har en bränsleekonomi på 70 miles per gallon. Den tjänstevikt på denna cykel är 331 pounds. Tjänstevikten speglar vikten av cykeln med all standardutrustning, krävs vätskor och en full tank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108447.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.