Hur du ändrar batteriluckan på en Harley Davidson

Harley Davidson erbjuder ett stort utbud av eftermarknaden delar för att försäkra att det inte finns två cyklar är densamma. Nästan varje del av en Harley Davidson motorcykel kan ändras eller ersättas med en anpassad del, några droppar i krom, andra bär svart på svart, som passar ägarens personlighet. Batteriluckan, ett stycke som ofta försummas, kan också ändras för att lägga till den där sista touchen till någon egen cykel. Instruktioner
Sportster (XL) Models
1

Ta den ursprungliga batteriluckan genom att ta tag i luckan på dess övre hörnen och dra bort försiktigt för att lossa den från ramens montageclips. Lyft sedan locket uppåt en aning för att ta bort fästet genomföringen från batterytray flik.
2

Torka bort eventuell smuts eller uppbyggd på ramen och batteri fack.
3

Installera det nya batteriet genom att skjuta nya sidoluckan s genomföring på montering fliken på batteriet facket, med en svag nedåtgående rörelse. Passa in batteriets topp kåpans monteringsklämmor till ramen, som börjar med den främre klippet. Tryck försiktigt batterilocket på klippen.
4

Torka bort fingeravtryck eller fläckar från batteriluckan. Addera Dyna modeller
5

Ta bort sadeln och koppla bort batteriet, börja med den negativa polen.
6

Dra ut batteriet ur facket och lossa bultarna som håller det nedre facket till ramen. Demontera original topp och sidoskydden från batteriet facket och kassera eller lagra för senare användning.
7

Installera den nya luckan genom att rada upp monteringsklämmorna på undersidan av locket med fasthållningsläppen på det nedre batteriet facket. Tryck klippen på läppen tills de sitter helt. Om monterats korrekt kommer upp i den nya luckan sitter säkert och jämnt under ramen.
8

Öppna den nya luckan, dra åt batterilådan fästskruvar och installera batteriet. Pluspolen först, följt av den negativa terminalen.
9

Byt sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106607.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.