Harley-Davidson Oljekylare Installation

En oljekylare är inte ett optionsprogram på alla Harley-Davidson modell, men om du har ökat vridmoment och hästkrafter på din motorcykel, är det viktigt att kyla olja, eftersom dessa förändringar orsakar en ökning av oljetemperatur. En eftermarknaden oljekylare är en enkel och effektiv komplement till din Harley-Davidson. När du installerar oljekylaren, kommer församlingen att hålla oljan regleras till normal drift temperaturer. Saker du behöver
Aftermarket oljekylare
Standard skiftnyckel uppsättning
Skruvmejsel
Locktite olja
Oljefilter
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller spänningsregulatorn på plats med en skiftnyckel. Spänningen regelbundna ligger precis framför motorn i mellan golvbrädorna av din motorcykel. Låt spänningsregulator hänga ned av den kabel som ansluter den till motorcykeln
2

Ta bort oljefiltret för hand -. Låta oljan droppa in i ett uppsamlingskärl. Separera halvor oljefilteradaptern som medföljde eftermarknaden oljekylare. Placera den bakre delen av adaptern på plats på 1-tums låsmutter där du tog bort oljefiltret. Dra åt låsmuttern med en skiftnyckel för att säkra den bakre halvan av adaptern
3

dit skruvarna -. Täckt med Loctite - med en skruvmejsel för att ansluta den andra halvan av adaptern till motorcykeln.
4

Montera de vinklade fästen medföljer oljekylare på monteringsnitarna i spänningsregulatorn. Placera bulten i vänstra sidan av konsolen, men dra inte åt vid denna tid. Installera om spänningsregulatorn på de vinklade fästena och dra åt skruvarna med en skiftnyckel för att hålla spänningen regulatorn på plats.
5

Placera jordledningen från din oljekylare på stiftet på höger sida av spänningsregulatorn. Placera en mutter över bulten och dra åt med en skiftnyckel. Också åt bulten från den vänstra sidan av den vinklade fästen installerade tidigare.
6

Installera och dra åt med en skiftnyckel hårdvara och fästskruvar genom tvärbalk och oljekylare.

7

Montera oljeledningen medföljer oljekylare på filtret adaptern och dra åt klämmorna på slangen med en skiftnyckel. Montera ett nytt oljefilter.
8

Bestäm längden av olja linje du behöver och skär bort överbliven och släng. Anslut den andra änden av oljeledningen till oljekylaren. Dra åt slangklämmorna med en skiftnyckel.
9

Dra den röda tråden på oljekylaren upp ramen till en påslagen strömkälla. Ta bort strålkastaren genom att ta bort skruvarna som håller trimringen omger strålkastaren med en skruvmejsel. Dra strålkastaren ut och koppla den röda kabeln till den bytte strömkälla när du klipper kabeln till lämplig längd.
10

tillbaka strålkastaren och täckring. Dra trimringen skruvarna med en skruvmejsel.
11

Placera oljekylaren locket över oljekylaren montering och dra åt skruvarna som håller den på plats med en skruvmejsel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110842.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.