Hur man tar bort Starter Från en 1998 Harley-Davidson FXSTC

Harley-Davison utrustad 1998 Softail Custom modeller med en gjord japanska Nippon-Denso typ starter. Ett vanligt fall inrymmer startapparaten med solenoid, som hindrar utbyte av starter eller solenoiden oberoende av varandra. När den aktiveras, kopplar solenoiden starter att batterispänningen och samtidigt utökar starter axeln, eller mellanaxeln, till den primära enheten Kedjehus. Drevet på änden av mellanaxeln ingriper med kuggkransen runt omkretsen av kopplingens skal, som roterar motorn genom de primära drivkomponenterna. Saker du behöver
10 | mm skiftnyckel Catch pan
Allen föraren satt
Ratchet
Dental plocka
Hylsnyckelsats
Shop trasor
Foot-pound momentnyckel
Tänger
Packning skrapa
26 oz. av HD primära Kedjehus smörjmedel eller motsvarande
New Avgaspackning
Visa fler instruktioner
1

bort terminalen bulten från den negativa batteripolen med en 10 mm nyckel. Placera batteriets negativa kabeln där den inte kan kontakta den negativa batteripolen.
2

Placera en dropplådan under den primära Kedjehus avtappningspluggen. Ta bort avtappningspluggen och tappa kontakten O-ring med en skiftnyckel. Tillåt den primära Kedjehus smörjmedlet rinna.
3

Lossa vänster sida fotsteget monteringsbultar med en insex-drivrutin och ratchet och dra fotsteget bort av ramen.

4

Lossa den bakre cylindern avgaser nötter rör hållare och ta bort dem från dubbar med en spärr och uttag. Ta bort muttern från T-skruv vid den bakre delen av röret med en skiftnyckel. Dra avgasröret av motorn och lägg det åt sidan. Ta bort den gamla packningen avgaser krossa från avgasporten i den bakre cylindern med en tand plockning.
5

Lossa bulten shifter nypa på växelspaken med en Allen förare och Ratchet. Dra växelspaken och spacer utanför växelaxel.
6

Lossa och ta bort de primära Kedjehus skruvarna med en Allen förare och Ratchet. Dra den primära Kedjehus locket från motorn och lägg det åt sidan.
7

Bänd upp låset fliken hålla mellanaxeln bulten med en flat skruvmejsel. Grab drevet med en ren butik trasa för att förhindra den från att rotera. Lossa mellanaxeln bult med en skiftnyckel och dra bulten och låsbrickan ur mellanaxeln.
8

Avlägsna skruvarna från Chrome end-lock med en skiftnyckel. Dra åt bultarna och end-cover från startmotorn.
9

Lossa starter bultar med en Allen förare och Ratchet. Lyft startapparaten från motorn. Ta starter terminal muttern med en skiftnyckel och dra startmotorsolenoiden trådarna från terminalen stud. Dra i startsnöret med höger sida av fordonet
10

Installera magnetventiler trådarna, bricka och mutter på starter terminal stud och drag åt med en skiftnyckel.
11

Dra mellanaxeln koppling bort startapparaten och placera änden av kopplingen med försänkning i den på mellanaxeln.
12

Montera startapparaten genom den högra sidan av motorcykeln. Guide mellanaxeln kopplingen på starter axeln och installera starter bultar. Dra i startsnöret bultar till 13 och 20 foot-pounds med en fot-pund momentnyckel och uttag.
13

Håll drevet för att förhindra den från att vrida och installera mellanaxel bult och låsbricka. Rikta in styrtunga på låsbrickan med hålet i mellanaxeln. Dra mellanaxeln bulten till 7 till 9 fot-pounds med en fot-pund momentnyckel och uttag. Böj fliken låsbrickan tillbaka i position med en tång. Se till att låsbrickan fliken tätt passar närmast platt på mellanaxeln bulten.
14

Ta bort den gamla primära Kedjehus packning med en packning skrapa. Installera den nya primära packningen Kedjehus locket på bilen med styrbultarna som vägledning. Håll den primära Kedjehus kapellet på plats och installera Kedjehus skruvarna för hand. Dra de primära skruvarna Kedjehus lock till 9 till 10 foot-pounds med en fot-pund momentnyckel och uttag.
15

Ta bort locket kopplingen inspektion med en spärr och Allen drivrutin. Lägg Kedjehus smörjmedel tills vätskenivån är jäms med botten av kopplingen inspektionshålet med cykeln parkerad på plan mark och buren av en hjälpare. Torka eventuell kvarvarande olja från kopplingen inspektionslucka och O-ringen. Montera locket, O-ringen och kontrollorganen skruvar locket på den primära Kedjehus. Dra åt kopplingen skruvarna inspektionslucka säkert med en spärr och Allen drivrutin.
16

Montera växelspaken och spacer på växlingsaxel. Dra åt nypa bulten med en spärr och Allen drivrutin. Montera fotplattan och bultar på ramen. Dra åt bultarna ordentligt med en spärr och Allen drivrutin.
17

Sätt en ny packning avgas krossa i avgasporten i den bakre cylindern. Placera avgasröret och skjut avgasröret fläns på pinnbultarna. Montera och dra åt avgaser muttrarna till 12 foot-pounds med en fot-pund momentnyckel och uttag. Gör inte över vridmoment och förvränga flänsen. Installera och dra åt T-mutter i gummi isolering mount nära slutet av röret.
18

Installera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen. Montera och dra åt batteripolen bult med en 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111138.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.