Hur Trailer en Goldwing

Möjligen Hondas mest berömda motorcykel modell, är Goldwing en långväga touring cykel som är utformat och utrustat för att transportera två personer i hela landet i komfort. Den första Goldwing rullade av fabriken linjen 1975. Sedan dess har Goldwing utvecklats, med nya motoralternativ och layouter samt många kosmetiska förändringar. På grund av den Goldwing stora storlek och vikt, lastning och lossning till och från en släpvagn kan vara svårt. Men med förberedelser och en spelplan, kan din Goldwing lastas och säkras ganska lätt. Saker du behöver
slips spännband
Dragkrok och belysning adapter
Övervikt motorcykel trailer
Motorcykel ramp
Visa fler instruktioner
Laddar den Goldwing

1

Tryck Goldwing upp en stark ramp in i transporten. Detta bör ske med två eller flera starka individer att hålla balansen och förhindra ett tips över. Inte frestas att försöka använda gasen för att driva Goldwing upp rampen medan promenader bredvid det, speciellt om du är själv. Detta kan vara farligt. Likaså, försök inte att köra motorcykel uppför rampen.
2

Förläng cykelställ när du har Goldwing på släpet och i rätt position. Kontrollera framhjulet säkert placeras på lämplig plats, t.ex. hjulkloss finns på vissa vagnar.
3

Hook ena änden av spärrkonsol spännband på vardera sidan om den övre eller nedre framgaffeln stannar. Placera den andra kroken i tie-down remmen på en säker punkt på släpet. Dessa är fasta fästpunkter som tillåter dig att komprimera framvagnen. Placera en eftermarknad främre styret sele, om sådana finns, på styret. Dessa är avsedda att fästas på spännband och kan göra jobbet för att säkra din Goldwing mycket lättare.
4

Dra åt tie-down bandet på kickstand sidan ett par steg för att säkra Goldwing. Flytta till den andra tie-down bandet och börja ratcheting det hårdare, titta för att se till att du inte åt för mycket och tippa motorcykeln över. Målet är att ha den främre hjulupphängningen komprimeras med motorcykeln står rakt upp. Detta kan ta lite experimenterande, men det är ett mycket viktigt steg. Komprimering av fjädring förhindrar Goldwing från studsar runt när bilen bogseras.
5

Hitta en säker tie-down punkt på baksidan av Goldwing. Detta skulle kunna vara passagerare mul-hängslen, takräcke eller andra fasta punkter. Hook ena änden av tie-down bandet till en punkt på varje sida av den bakre delen av motorcykeln. Fäst den andra änden till ett tie-down punkten på släpvagnen. Komprimera bakvagnen på samma sätt som den främre hjulupphängningen genom att dra åt båda spännband. Placera motorcykeln på första växeln för att förhindra fram-eller baksidan rörelse.
Avlastning av Goldwing
6

Förläng rampen på släpet och lossa försiktigt spännband. Har en annan person som sitter på cykeln och har båda fötterna på trailern till stadiga motorcykeln eftersom remmarna lossas. Om du har placerat Goldwing i växeln, kontrollera att den är i neutralläge.
7

Fäll upp cykelställ när spännband avlägsnas. Bana väg för rampen och se till att framhjulet är fri från framhjulet chock (om din släpvagn har en).
8

Flytta Goldwing sakta tillbaka mot rampen, se till att det är linje med rampen. Har din hjälpare eller hjälpare stadig cykeln för att förhindra tips overs. Använd frambromsen att kontrollera din hastighet. Eftersom Goldwing har en backväxel, kan du frestas att driva Goldwing utanför vagnen men det är farligt och rekommenderas därför inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111262.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.