Hur man installerar Clutch Cable på en 1987 YZ250

Yamahas tvåtaktsmotorer, 249cc YZ250 dirtbike har varit en favorit för motocross åkare sedan mitten av 70-talet. Sporrade av ett växande intresse för vintage off-road racing, finns många äldre YZ250s återställs till aktiv tjänst på stigar och spår runt om i världen. I många fall kan återställa en äldre YZ250 kräver lite mer än utbyte av styrkablar. Tyvärr, kan första gången YZ ägare avskräckas av att ersätta kopplingen kabeln. Oroa dig inte, det är lättare än det ser ut, och det kräver några verktyg. Saker du behöver
Kopplingsvajer
Kabel
smörjande verktyg Motorcykel-specifik kabel smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Smörj den nya kopplingen kabeln innan du installerar den på motorcykeln. Använd ett verktyg kabel smörjande och en motorcykel-specifik kabel smörjmedel. In det verktyg på styret änden av kabeln och applicera en ström av smörjmedel på kabeln. En liten mängd av smörjmedel bör droppa från den motsatta änden av kabeln när den väl är ordentligt smörjs. Torka bort överflödigt med en handduk.
2

Anslut kabelns ände fat genom kabeln hållaren på vänster sida av motorn. Slip slutet pipan i kopplingen tryckhävarmen montering, routing i kabeln genom skåran i församlingen
3

Dra kopplingen kabeln till ramens ner röret -. Längden på ramen som vinklar ner från styrningen oket att bilda en vagga under motorn. Fäst kabeln till ramen med hjälp av remmar fabriken kabel eller zip-band. Dra kabeln till styrningen oket.
4

Sätt den andra kabeländen fat in kopplingshandtaget på vänster handtag. Skjut kabeln genom kanalen på kopplingshandtaget abborre. Skruva fast kabelns skaderegleraren i abborre.
5

Justera kabeln spänning genom att dra åt eller lossa kabeln justerare på båda ändarna av kabeln. Helst ska kopplingshandtaget har 1/8 tum slack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106953.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.