Hur man reparerar en Larin Jack

En felaktig jack kan betyda skillnaden mellan att kunna fixa en bil problem eller bli stående med en trasig maskin. Den Larin Corporation hävdar att deras uttag "möta behoven hos såväl professionella mekaniker och gör-det-självare", vilket innebär att du kan förvänta dig en hög tillförlitlighet och prestanda. Om produkten inte uppfyller dessa normer, men kan du fixa det själv med lite kunskap om potentiella problem såsom oljeläckage och skräp i de mekanismer. Saker du behöver
Duk
Wrench
Tänger
O-ring
Visa fler instruktioner
allmänna korrigeringar
1

noggrant rengöra mekanismer din Larin jack, kan som skräp hindra driften av enheten. Det kommer också att göra det lättare att identifiera oljeläckage, det vanligaste felet med en Larin jack. Använd en fuktig trasa för att rengöra cylindern, kolven och de allmänna exponerade ytor.
2

Inspektera Larin domkraft för läcker eller skadade, lösa eller saknade delar. Du bör också kontrollera om spruckna svetsar. Dessa problem kan göra jack farligt att använda och de skadade delarna ska bytas ut av en auktoriserad återförsäljare eller annan expert.
3

Släpp trycket i ditt uttag om det inte finns några belägg för ett oljeläckage men enheten fortfarande fungerar. För att göra detta måste du stänga ventilen helt medurs för att åtgärda problemet och släppa trycket.
Oljeläckage
4

Lägg ut en Oljetråg under domkraften , öppen fluiden fylla och vrid domkraften upp och ned. Detta kommer att dränera hydrauloljan ur jacket.
5

Identifiera den del av uttaget som läcker vätska och använd en skiftnyckel för att ta bort den aktuella bulten. Dra hydraulcylinder ut av jacket och hitta O-ringen in i cylindern. Det är oftast ligger strax bakom eller framför gängorna i vilken bulten var monterad. När du har hittat det, dra O-ringen ur cylindern med hjälp av en tång.
6

Köp en ny O-ring, med hjälp av det gamla för att fungera som en referenspunkt för att säkerställa du köper rätt typ. Gnid den nya O-ringen med hydraulolja och placera den i cylindern där du tog den gamla O-ringen.
7

Byt hydraulcylinder och montera bulten. När du har gjort, denna fylla domkraften med hydraulolja, trygg i vetskapen om att orsaken till läckaget har åtgärdats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111513.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.