Hur man Välj en Harley Exhaust

Det finns många alternativ för att anpassa en Harley-Davidson. En av de vanligaste förbättringar förändrar avgassystemet. Skälen för att ändra avgas inkluderar prestanda, ljud och utseende. Nya system kan kosta upp till $ 1,200 eller mer, men typiskt genomsnitt runt $ 500. Det finns många sätt att välja ett avgassystem för din Harley-Davidson, och för det pris du betalar, är det klokt att göra omfattande forskning innan du köper ditt nya system. Det finns flera sätt att lära sig om olika typer av avgassystem på marknaden. Saker du behöver
Internet
Motorcykel tidskrifter
Motorcykel kataloger
Lista över motorcykel händelser
Visa fler instruktioner
Motorcykel Evenemang
1 En händelse där motorcyklar samlas är ett bra ställe att börja leta på avgassystemet alternativ.

Kontrollera med lokala mc butiker, biker-vänliga företag, den lokala tidningen eller Internet för motorcykel evenemang. Händelser att leta efter är välgörenhet körningar, motorcykel swap meets och nätter cykel på barer, restauranger och kaféer.
2

Titta på alla cyklar, och om du ser ett system som du gillar, be ägaren hur han tycker om rören - ljudet, prestanda, kvalitet i krom eller annan finish. Ägaren skulle kunna erbjuda andra insikter samt, inklusive var att hitta det bästa priset.
3

Skriv ner namnen på tillverkarna och stilar, och kolla med cykel butiker, online-auktion platser, till online-delar butiker eller webbplatser tillverkare reda kostnader för inköp och installation.
Motorcykel Butiker
4 En bakre rör som sträcker straigh tillbaka från huvudet kallas "shotgun "stil avgaser.

Utnyttja din lokala mc butiken för att hitta mer information om avgassystem. Förutom att lära sig mer om vilka typer och priser system som finns, både delar och servicefunktioner kan berätta om problem med avgassystem som de har stött på.
5

Kontrollera med en oberoende mc butik för ett större urval av system. V-Twin Manufacturing är en eftermarknad delar distributör som skickar kataloger till sina återförsäljare för att dela ut till kunder.
6

köpa motorcykel tidskrifter på cykelaffärer eller tidningskiosker.
Internet Forskning
7 är "2 in 1" avgassystem rapporterats öka prestandan.

Ställ frågor i online-forum för att lära sig mer om avgassystem. Bike Talk, HD forum och Harley Tech Talk är alla bra ställen att dra nytta av andras erfarenheter.
8

Titta på tillverkare som Vance och Hines, Samson och SuperTrapp nätet. Vissa tillverkare har ljudfiler som låter dig höra ljudet av avgaserna. De kommer också att ge dig prestanda specifikationer.
9

Visit nätet delar butiker som J & P Cycles, Dennis Kirk och billiga delar cykel för fler idéer och mer information om priser och installation.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109147.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.