Hur Fastsurrning en Kawasaki Concourse för bogsering

En Kawasaki Concourse är en full-size touring motorcykel som kommer med ett antal olika högpresterande motorer. Du måste binda denna cykel på rätt sätt eller att banden kommer att skada eller spricka glasfiber kropp mot framänden. Bakaxeln är bandet infästningspunkt, och styret är det främre fästpunkt för remmar. Du behöver motorcykel spännband rankade över 2000 pounds att korrekt säkra denna cykel, eftersom det är tungt. Saker du behöver
släp trailer /fordon från 4 bandklammorna
Visa fler instruktioner
1

Fyll i Kawasaki Concourse på bogsera släp eller bogsera fordon. Kör den på släpet eller skjut in den sängen av en lastbil. Se till att cykeln är i mitten av sängen.
2

Placera kroken på en rem på styret och sänka den mellan kroppen och ramen. Upprepa för den motsatta sidan av styret. Banden bör hälften dolda av glasfiber kropp.
3

Anslut de motsatta ändarna av de två banden till motsvarande golv ankare på sängen av lastbilen eller släpvagnen. Spänn banden tills både fram gafflar komprimera och banden är tätt utan slack.
4

Anslut krok på en rem till bakaxeln på båda sidor. Anslut krokarna till motsvarande fästpunkter på flaket. Spänn banden som du gjorde för styret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110421.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.