Hur du justerar förgasaren på en Kawasaki Mule

Kawasaki Mules är terränggående fordon med fyra - wheel-drive . De används av lantbrukare och jägare att dra utrustning och arbete redskap till avlägsna platser i gårdar och fält . Ibland fabriksinställningarna sätta tomgång vid en alltför hög hastighet för motorn att hantera , vilket gör att motorn stannar och kugghjulen att mala när de flyttas . Lyckligtvis behöver tomgångsvarvtalet inte justeras med en mekaniker . Vem som helst kan göra jobbet med en enkel vridning av en skruv . Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller den svarta täckplåten till förgasaren . Ta bort täckplåten och lägg den åt sidan på en säker plats .
2

Lokalisera tomgång justerskruven , eller accelerator stoppskruv på sidan av förgasaren som är ovanför toppen av bakaxel fordonet. Lossa tomgång justera skruven genom att flytta det till en 1/4 varv , motsols .
3

Starta motorn och se om det går smidigare . Om inte , fortsätt att justera skruven , 1/4 varv i taget tills det gör det . Stoppa justering när motorn går på tomgång i en hastighet någonstans mellan 850 och 950 rpm .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110595.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.