Hur polska Aluminiumrör Motorcykel Fork

Shiny gaffelbenen alltid lägga till en motorcykel utseende, men kostnaden och vikten av att ha aluminiumrör gaffel kromade kan vara oöverkomliga för de flesta. Eftersom de flesta motorcyklar 'gaffelbenen är tillverkade av aluminium, kan de poleras till en nära krom-liknande glans med hjälp av endast ett fåtal lätt erhållna objekt. Men samtidigt polera dina gaffelbenen själv kan spara dig en hel del pengar, tar projektet tålamod och beslutsamhet. Saker du behöver
Motorcykel stå eller lyfta
Hylsnyckel
Flygplan-grade färgborttagningsmedel
Stålull
Ugn rengöringsmedel sandpapper agent
i varierande gryn
Cloth polering hjul
Elektrisk borr
Rouge eller metall polish
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln på ett stativ eller hiss. Ta bromsoken och främre hjulet från gaffeln. Med hjälp av en hylsnyckel, lossa nypa bultar på de övre och undre styrkronor. Skjut gafflarna ut från botten av trippelklämma. Ställ gafflarna på en ren arbetsyta.
2

Förbered gafflarna genom att ta bort den målade eller anodiserade yta från gaffelbenen. Spraya gaffelbenen med ett flygplan-grade paint stripper ta bort färg. Skrubba alla återstående färgen bort med stålull. Ta eloxerad finish med en ugn rengöringsmedel följt av slipning med 220-slippapper. Ta bort ytrost från gaffelbenen med en 600-grit sandpapper.
3

Jämna gaffeln rörets yta med grova 150-slippapper. Doppa sandpapper i en blandning av vatten och en mild tvål och sand gaffel röret med hjälp av en konsekvent och tillbaka rörelse. Jämna ut eventuella ojämnheter tills rörets yta är jämn.
4

Förfina gaffel rörets yta. Med hjälp av en 300-slippapper, sand gaffel röret i motsatt riktning användes i det föregående steget för att avlägsna de slipning märken kvar av det grövre sandpapper. Upprepa detta steg, alternerande slipning riktningar och med allt finare sandpapper tills alla sliprepor har tagits bort.
5

Använd en trasa lumpskiva och en borrmaskin, applicera rouge eller en liknande metall polish till gaffeln rör. Använd lätt tryck på lumpskiva att arbeta metall polish i gaffelbenen. Fortsätt tills gaffelbenen börjar lysa. Byt lumpskiva med en ren hjul och polera gaffelbenen igen för att avlägsna eventuell kvarvarande polish.
6

Upprepa på den återstående gaffel röret och installera gafflarna på motorcykeln.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107329.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.