Hur ändrar jag Bromsbelägg bak på en 1987 Harley-Davidson Sportster?

Byta en 1987 Harley-Davidson Sportster bakre bromsbelägg så snart dynan slits ner till 2 mm av materialet kommer att säkerställa att maskinens bromsen arbetar på sin maximal effektivitet. Dock kan en Sportster byggdes 1987 har ett av två olika bakre bromsok typer, beroende på vilken tid på året det producerades. Även om detta skulle kunna leda till en viss förvirring när är dags att ta bort och byta ut bromsbeläggen, förblir den metod som används för att göra så mycket lika. Saker du behöver
Torxnyckelsats
Broms Rags renare
Bromsbelägg
Visa fler instruktioner
början av 1987 Models
1

Ta bort bromsok montering bultar på båda ändarna av bakre bromsok med en insexnyckel. Dra den bakre bromsok fram och stänga av hjulets broms rotor och bromsok s fäste.
2

bort bromsbeläggen från båda sidor av den bakre bromsok s fäste. Rengör fästet noggrant med broms renare och torka torrt med en trasa. Placera den nya bromsbelägg satt på fästet.
3

Rengör insidan av bromsok med broms renare och torka torrt med en trasa. Använd en skruvmejsel för att trycka på bromsok s kolven i bromsoket bostäder.
4

Skjut den bakre bromsok över dess monteringsfäste och bromsbelägg. Sätt bromsok s fästbultar och dra åt dem med en insexnyckel. Tryck den bakre bromshandtaget upprepas för att stänga bromsok s kolven mot bromsklossarna.
Slutet av 1987 Models
5

bort bromsoket s bultar med en insexnyckel. Dra tjocklek av av det bakre hjulets broms rotor och bort från sitt fäste.
6

Dra bromsbelägg ur bromsoket. Dra våren klippa bort av bromsklossarna. Ta bort klämmorna från båda sidor av dynorna. Kasta de gamla bromsbeläggen. Placera klämmorna på sidorna av den nya bromsbelägg set. Slip fjäderklämman över bromsbelägg.
7

Rengör insidan av bromsok med broms renare och torka torrt med en trasa. Använd en skruvmejsel för att trycka på bromsok s kolven i bromsoket bostäder.
8

Sätt bromsbeläggen i bromsoket. Skjut bromsok över bakbromsen rotor och på bromsok s fäste. Sätt bromsok s fästbultar och dra åt dem med en insexnyckel. Tryck den bakre bromshandtaget upprepas för att stänga bromsok s kolven mot bromsklossarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107418.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.